20111117

ballerinanalku

O sai sylin täydeltä röyhelöitä. Haalistunut musta ihanuus ripauksella pitsiä vei allekirjoittaneen sydämen kaupassa ja näemmä kelpaa itse käyttäjällekin erinomaisesti. Tossut ostettiin lauantaisiin juhliin, ovat nyt vasta koekäytössä. Kuten ilmeistä voi päätellä, suhtautuu pieni ballerinamme asuunsa asiaankuuluvalla vakavuudella.11 kommenttia:

 1. Apua, mistä tuo musta ihanuus on hankittu?! Miten suloinen!

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko! Ihana, ihana, ihana! Mäkin haluan! Pikkutytöille on aina vaan sitä vaaleanpunaista ja kukkakuosia..

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuus näitä kuvia <3

  VastaaPoista
 4. on oo niin sulo näissä taas että aivan tulee omaa uu:ta ikävä joka nukkuu tuvan ikkunan eessä vaunuissa...mistä tollasia pitsirimpsuja saa!!!?

  VastaaPoista
 5. Voi ihanuus ja suloisuus mikä mekko, O:sta puhumattakaan! <3 Mä tahdon meidän pikkuselle 1v synttäreille tuommoisen mekon! :]

  Tiqqqu

  VastaaPoista
 6. Kuten anonyymi jo mainitsikin, henkkamaukalta on niin mekko kuin tossutkin. Erityisbonus siitä, että mekko on itseasiassa body joten pysyy päällä vähän vaativammassakin menossa. :D

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia. Hyvällä maulla valittu mekko, koska meilläkin on samanlainen yksivuotiaalla:) Mukava ja pehmeä vaate, toisin kuin koppurat ja kalseat taftimekot, jollaisia kaupat ovat nyt pullollaan.

  VastaaPoista
 8. syötävän suloista!

  VastaaPoista
 9. Hih, vähänkös tuli mieleen Helene Schjerfbeckin maalaus, jossa mustamekkoinen tyttö laittaa valkoisia kenkiä jalkaan...mainiota!

  VastaaPoista
 10. Mä en kestä. Niin suloinen tyttö! Nuo asennot ja ilmeet :) Ja musta oikeasti sopii myös lapsille! Piste.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!