20111026

tuplakupla ja pesunestevoro

Otsikoinnin aatelia oikein, eikö olekin? Tuplakuplasta puhutaan kyllä mutta kyseessä ei ole valaisin. Ha.

Double Bubble on nimittäin Bubbles & Creams -nimisen sarjan pesunestettä ja kyseisestä sarjasta löytyy pari muutakin putelia. Sain 4-packin näitä ranskalaisia luonnonkosmetiikka-aineita testattavaksi Big Small Companylta ja ne ovat jonkin aikaa tuolla odotelleet oikeaa hetkeä. Sarja on siis suunnattu vauvoille ja siitä ei löydy yhden yhtä ylimääräistä kemikaalia. Päinvastoin, kaikki raaka-aineet ovat puhtaita luonnontuotteita.

Koska meillä ei O:lle käytetä edelleenkään juuri lainkaan minkäänlaisia rasvoja, pesuaineita sun muita, ovat ihastuttavat pullot odotelleet kaapissa. O:n iho on mahtavassa kunnossa ja niittää mainetta ja kunniaa esimerkiksi neuvolassa. Olen ajatellut että sitä mikä ei ole rikki, ei kannata korjata. Ei läträtä voiteilla turhaan ja kylpyvesikin on tähän mennessä yhtä poikkeusta lukuunottamatta ollut pelkkää vettä. Pesuaineiden aika tulee varmasti vielä ja silloin jos mahdollista, haluan toki käyttöön mahdollisimman hyvistä raaka-aineista tehtyjä tuotteita.

Sen sijaan minä, paatunut ihoni kemikaaleilla tuhoaja (tähänkin voisi pikkuhiljaa tulla jonkinlainen muutos!), tungen kyllä sitä sun tätä naamaani ja muihinkin ruumiinosiini. Lauantaina nakuteltu tatuointi suorastaan huusi ja huutaa tietenkin edelleen rasvaa ja luottotekijäni neuvo iltatoimiin tekopäivänä oli suihku laimennetulla pesuaineella. Pähkäilin hetken epätoivoisena erilaisten kolakarkkituoksujen ja muiden vastaavien keskellä kunnes muistin yhtäkkiä nämä Bubbles & Creamsit.

Salavihkaa vohkin kaapista sekä pesunesteen, että kosteuttavan voiteen ja hiivin niiden kanssa kylpyhuoneeseen. Vasta pestyäni kasvoni raikkaan tuoksuisella pesuaineella, muistin saamani vinkin, että moni käyttää näitä myös meikinpoistoaineena itsellään. No ei ihme! Puuvillantuoksuinen kosteusvoide Cotton Club kruunasi koko setin. Ehkä tatuointia ajatellen rasva on vähän heppoista mutta paikkaajaksi on tuubi Bepanthenia kaapissa. Sen sijaan kasvorasvaksi tämä on ihan uskomatonta tavaraa. Kiireisistä elämäntavoista kärsivä naamavärkkini oikein heräsi eloon tämän myötä.

Olen hämmentynyt ja innoissani. Bubbles & Creamsit myydään neljän pikkupullon (125ml) lahjaboksissa ja lisäksi myös yksittäin isommassa koossa. Voi olla, että joudun salavihkaa ostamaan itselleni ihan oman pullon tai pari. Jos sinäkin haikailet siellä näiden perään voit joko tsekata jälleenmyyjät tai piipahtaa itse maahantuojan varastontyhjennysmyynnissä joka on tulossa piakkoin.


7 kommenttia:

 1. Ja tästä mainoksesta nettosit..? ;)

  VastaaPoista
 2. Käyt näemmä useissa blogeissa kopipeistaamassa tämän lauseen pisteineen ja hymiöineen päivineen...? ;)

  Nettosin ihan juuri sen verran kuin tekstistä selkeästi ilmi käy. Eli sain kyseisen neljän pullon setin testiin jo kauan sitten. Mainos tyhjennysmyynnistä on näkyvissä facebookissa sekä muutamassa muussa blogissa. Koska se on mielestäni mahtava mahdollisuus ostaa suoraan kyseiseltä maahantuojalta ja mikä parasta, vähän huokeampaan hintaan niin miksi ihmeessä en vinkkaisi eteenpäin? Ja minusta on myös mukava vinkata tapahtumista joihin olen itse menossa.

  Kannattaa muistaa sekin, että kaikki ei ole piilomainontaa vaikka se nyt varsin pinnalla onkin ja kuohuu ympäri blogistaniaa.

  VastaaPoista
 3. Niinpä niin, piilomainontaa kun ei ole mainonta. Nyt on ilmeisesti taas joku blogeille vittuilu-kausi meneillään ku vähän joka blogissa ylläri ylläri anonyymit nillittää turhasta.


  mä käytän itsekin noita tuotteita, itselleni siis.

  VastaaPoista
 4. Musta on sitten taas tosi mukava kuulla ihmisten suosituksia erilaisista tuotteista. En koe, että se olisi erityisesti mainontaa - eihän suosittelija saa siitä itse mitään (enää tässä vaiheessa). Eihän se takaa, että ko. tuote sopii tai toimii juuri minulle, mutta jotain osviittaa se kuitenkin antaa tuotteen laadusta.

  Anon logiikan mukaan myöskään negatiivisista kokemuksista kertominen ei olis sallittua, koska sehän on negatiivista mainontaa. Ja mikäs järki siinä nyt sitten olisi?! :D

  VastaaPoista
 5. Hei, kiitos paljon vinkistä! (Huomaatkos, mä olen aikaani jäljessä, taas kerran...) Olen itsekin tullut ajatelleeksi, että vauvan herkkää ihoa pitäisi pestä mahdollisimman hellävaraisesti. Meilläkin käytössä on ollut yhden käden sormilal laskettavissa bebanthen pepussa, mutta kylmän ja kuivan vuodenajan tehdessä tuloaan... Kiitos, kottarainen!

  VastaaPoista
 6. PS. Mä oon viime aikoina pohtinut paljon tuota mainontakettuilua mammablogeissa. Itse en tullut pelkästään niitä lukiessa ollenkaan ajatelleeksi katkerana, että joku niistä nettoaisi tuotteita ja triljoonia. Päinvastoin - mun mielestä on oikeasti ollut kiva lukea käyttäjäkokemuksia oikeilta ihmisiltä, kuulla uusista tuotteista ja saada hyviä vinkkejä. Onkohan kukaan muu tullut huomanneeksi, kuinka paljon erilaisia lastentarvikeliikkeitä netissä oikein on? Itsellä harvoin riitää intoa lähteä selaamaan kahtasataa putiikkia ja maksaa jostain ylihintaisesta kurasta. Siksi onkin oivaa, että joku, ihan oikea ihminen ilman velvollisuutta kehua tai ylistää tuotetta, kertoo kokemuksensa. Piste.

  Tulipas avautuminen. Alkoi vaan ärsyttää tuollaiset vihjailut.

  VastaaPoista
 7. Mukavaa, että näistä testauspostauksista on jotain hyötyä jollekulle. :) Kokeilen mielelläni kaikenlaista, niin saatua kuin ihan ominkin pennosin ostettua ja tottakai on mukava jakaa ajatuksia täällä blogissa ja mikä vielä hauskempaa, saada myös muiden kommentteja ja kokemuksia samoista tuotteista. Välillä kommenttiboksissa näkyy myös loistavia vinkkejä ja niistä oikein suurkiitos. Kaikkea ei ikinä ehdi itse huomata saati testata.

  Tämä mainostusmylläkkä on nyt jotenkin räjähtänyt käsiin ja joka puolella kohkataan asiasta. On erittäin hyvä, että piilomainontaan puututaan ja että siitä puhutaan mutta joskus tuntuu todella turhauttavalta jos se keskustelu jää anohuuteluasteelle. Olisi myös hauska joskus saada joku näistä anoista uudelleen tänne sen jälkeen kun olen vastannut esitettyyn kysymykseen. Sellaista päivää ei ole vielä tainnut tulla.

  Otetaan nyt kerran vielä. Minä en saa rahaa bloggaamisesta. Enkä blogissani mainostamisesta. Saan satunnaisia tuotenäytteitä joiden saaminen käy tekstistä ilmi. Mainostan myös ihan muuten vaan jos jokin asia tai tuote minua kiinnostaa, ihastuttaa tai vihastuttaa. Kuten näkyy, myöskään blogin sivu-, ylä- tai muissa palkeissa ei ole mainoksia. Kaiken rahallisen nettoamiseni saan kyllä ihan oikeasta työstäni.

  Kysyä saa toki jos on epäselvää jokin asia, tuotteen saaminen tai muu mutta automaattinen oletus mukana olevasta piilomainonnasta loukkaa melkoisesti koska itse kannatan vahvasti avoimuutta ja siihen myös pyrin. Niin blogissa kuin muuallakin. Minulla on myös työprojekteja joiden puolesta saan tiettyjä etuja tai tuotteita. Näiden näkyminen kuvissa tai tekstissä vastaa mielestäni rahapalkalla itse ostettuja tuotteita tai palveluita. Eikä ole siis piilomainontaa sekään. Olen myös harkinnut postausta aiheesta, etenkin sen riehuessa tiukimmillaan kommenttibokseissa mutta tähän asti on ollut enemmän muuta asiaa. Ehkä kirjoitan sen postauksen kuitenkin. Epäselvyyksien poistamiseksi.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!