20111020

telttaretkellä

Kuten mainitsin, tiistain ostokset jäivät odottelemaan kun suuntasimme eteenpäin, ettei niitä tarvitse kantaa Otaniemessä mukana. Vähän sen jälkeen käväisimme Hakaniemen Sokoksella jonka alehyllystä löytyivät kauan haaveilemani Ivana Helsinki -pussilakanat. Se siitä kantamattomuudesta sitten. Ja makuuhuoneen hennon turkoosista tehostevärimaailmasta.
Lisäksi samaisen alehyllyn lähettyvillä oli samaisen Ivana Helsingin torkkupeittoja, nekin hieman edullisemmin kuin tavallisesti. Ja tietenkin se yksi ja ainoa kappale lämpimän keltaisena. En kertakaikkiaan voinut jättää sitä sinne vihreiden joukkoon yksinään. Se sopii täydellisesti keltavalkoharmaaseen olohuoneeseemme.6 kommenttia:

 1. Voi, ihania värejä <3

  VastaaPoista
 2. Sitruunankeltainen telttahuopa tarttui täälläkin haaviin Sokkarin alesta parisen viikkoa sitten, tuossa se nyt piristää sohvannurkkaa :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihanat nuo punaiset lakanat! Tuo on just sellainen täydellinen kirkkaanpunaisen sävy! Meinasin eka kirjoittaa että tekisi mieli tulla nukkumaan teidän sänkyyn mutta tajusin sitten miten sekolle se kuulostaa :D No oho, kirjoitin silti :D

  VastaaPoista
 4. Hehe, ollaan oltu samoilla ostoksilla! Mä hankin muutama viikko sitten Sokoksen alepöydästä ensin telttakuosisen huovan punaisena ja seuraavana päivänä piti vielä käydä hakemassa parit lakanat (punainen + harmaa setti). Keltaista ei Turussa ollutkaan, mutta ihanalta näyttää sekin!

  Ja ihana ihana IHANA kissa! Määki tahon tollasen kotiin tarpomaan torkkuhuovan päälle... <3

  VastaaPoista
 5. Joo, sä sitten tosiaankin tyhjensit kukkarosi sinne Sokokselle :D

  VastaaPoista
 6. Tanja, se on varmaan osittain tämä syksyn pimeys mikä pistää haalimaan kirkkaita värejä kotiin nautittavaksi. :)

  Laurana, kas joku muukin! On se vaan ihana!

  Anski, hahhah, ihan mahtava. :D Tervetuloa vaan!

  Jose, no kas, tätä on selkeästi ilmassa. Olen kyllä ehkä vähän kade tuosta harmaasta. Täällä ei ollut jäljellä enää kuin noita punaisia. Kissat olivat kieltämättä varsin fiiliksissä myös. Ne varmaan ajattelivat, että nyt koitti joulu kun ensin vaihdetaan lakanat (maailman paras juttu!) ja sitten saa vielä torkkupeitonkin. :D

  Pilvi, no mähän sanoin! :D :D Kiitokset vaan vielä vinkistä!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!