20111006

sisustaa

Joku taika siinä on, että kun kunto kaataa sängynpohjalle, alkavat ideat lennellä. Nyt taas sisustaa niin maan perhanasti, että tekisi mieli rynnistää samantien kokeilemaan kaikenlaisia ideoita. Pää on sekamelska liitutaulumaalia, turkoosia, mustia kehyksiä ja rutistuneita asioita. Vihdoin kun olohuone on saatu valkoiseksi, alkoi musta viehättää. Mustia jatkojohtoja, mustaa mustaa. Löytyisiköhän jostain turkoosia dc-fixiä sen mustan kaveriksi?

Sekalainen kuvakokoelma, varovainen yritys saada ideat ulos mielen syövereistä. Katsotaan kuinka moni näistä päätyy oikeasti kotia koristamaan.

2 kommenttia:

  1. Ihania fiilistelykuvia!

    VastaaPoista
  2. Niinhän se menee, mitä kipeämpi on sitä enemmän on ideoita mielessä ja sitä kovemmin tekis mieli päästä toteuttamaan.
    Itse oon semmonen, et kipeenä haaveilen kaikesta tekemisestä. Haaveilen, et kunpa pääsisin maalaamaan, kunpa ompelemaan, kunpa sitä ja tätä ja tuota ja pää pursuaa ideoita, etenkin kuumehorkassa ollessa.
    Mikä kumma siinä onkin, että ne parhaat ideat usein syntyy silloin kun on kipeenä ja joutuu oikein pysähtymään kunnolla, eikä ees pääse toteuttamaan mitään kun ei kertakaikkiaan kynnelle kykene.

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!