20111011

sirpaleet tuovat onnea

Toivottavasti.

Niitä oli viime viikolla makuuhuoneessa nimittäin aika paljon.

7 kommenttia:

 1. Toivottavasti tuovat onnea, sillä noin on käynyt meilläkin toissa viikolla jopa pariin otteeseen:)

  VastaaPoista
 2. Jaiks, onpas siinä säpäleitä! Olen blogissasi vieraillut aina silloin tällöin, ja päätin nyt oikeen jättää puumerkin. Sulla on aivan silmiinpistävän tyylikäs tämä blogin ulkoasu!

  VastaaPoista
 3. Meillekin tuli tänä aamuna ihan mielettömät määrät onnea, kun pikkuneiti paiskasi pilttipurkin keittiön laattalattiaan.

  VastaaPoista
 4. Voi ei, toivotaan onnea.

  Tuosta tuli mieleen, että minulta on kerran sellainen Tiimarin lasinen kehys, ilman kehystä, tippunut, mutta tippui niin suoraan muovimattoon, että upposi siihen ja jäi ehjänä pystyyn.

  VastaaPoista
 5. Weekdaycarnival, ohos, tätä on näemmä liikkeellä. :D

  Liisa, olihan niitä aika paljon ja kahden karva-assarin ja yhden vähemmän karvaisen assarin pitäminen pois niistä siivoamisen ajan olikin aikamoinen temppu. Kiitos ulkoasukehaisusta, tuli tosi hyvä mieli heti näin aamutuimaan. :)

  Laurana, apua! Ja siis onnen määrähän on ihan selvässä suhteessa sirpaleiden määrään eikö vain? Mä en ole muuten ikinä saanut pilttipurkkia rikki, hajoaako se sellaisiksi säpäleiksi vai ihan muruksi?

  Anu, siis mitääh? Ei ole todellista! :D Tekisi mieli vaatia kuvia. :D

  VastaaPoista
 6. Aikalailla murusiksi meni :P Siinä vaan hätäisesti lapsi toiseen ja kissa toiseen kainaloon, lasimurskaa väistellen yläkertaan, lapsi ja kissat turvaportin taakse ja sitten itse takaisin alakertaan heilumaan imurin kanssa. Toivoen, ettei ylhäällä tapahdu sillä aikaa suurempia tuhoja tai haavereita.

  VastaaPoista
 7. Laurana, huijui. Voin niin kuvitella tilanteen! Tai siis sen jälkipyykin eli siivouksen.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!