20111008

sesam mustavalkoistu

Ja mustavalkoistuihan se. Eteisnäkymä nimittäin. Kirjahylly tosin sateenkaaren väreineen tuo vähän vastapainoa vaikka ei ilman kameran linssiä noin paljon silmään otakaan kuin miltä kuvissa näyttää.


Raitaa, raitaa, raitaa. Olen hurahtanut, myönnän. Laatikoissa kaikki epämääräinen sälä joka kertyy kirjojen päälle, väliin ja eteen hyllyyn. Laatikoiden päällä allekirjoittaneen taidonnäyte betonivalusta vuodelta 2004. Matot jo rutussa pesun jäljiltä, olkoon se luomassa kotoista tunnelmaa.


Henkarit saalistettu kirpputoreilta, enemmänkin mahtuisi jos sinulla näitä samoja lojuu nurkissa. Naulakko jää siis vasemmalle puolelle ja sotkuisuutensa ansiosta on aivan tarkoituksella rajattu kuvista pois muutamaa yksityiskohtaa lukuunottamatta. Kengät puolestaan ovat tarkoituksella kuvassa. Ne kun sopivat sisustukseen. Toisin kuin se kammottava naulakko.
8 kommenttia:

 1. Onpas teillä ihana eteinen! Raitamatto muuttaa meidänkin eteiseen jossain vaiheessa, samoin jonkinnäköinen kalenterisysteemi. Ajattelin itse maalata sellaisen vanerille liitutaulumaalilla ( tosin silloin projekti voi hmm..vähän kestää). Ja pakko kehua kirjahyllyn väriteemaa, rakastan sitä, kun asiat on lajiteltu värin mukaan!

  Ja hih, me varmaan asutaan samoilla mestoilla :D

  VastaaPoista
 2. Pakko kysyä kun omiin silmiin näyttää senverran kätevältä, että mikä/mistä tuo teidän kirjahylly on? :D

  Tiqqqu

  VastaaPoista
 3. Salka, kiitoksia. Eteinen on ollut jotenkin tämän kodin ongelmakohtia. Se on aika pimeä, pitkä ja hankala laittaa kivaksi joten nyt alkaa näkyä vihdoin pieni toivonpilkahdus siitä, että sen voi laittaa inhimillisen näköiseksi. :D

  Liitutaulumaalikalenteri vanerille kuulostaa hienolta mutta työläältä. Tiesithän, että dc-fixiä saa myös liitutaulupinnalla? Voisi olla iisimpi homma tehdä kalenteri ellet välttämättä halua sitä isolle (painavalle) levylle.

  Ja hei, mä kuulinkin joskus huhua, että sä hengaat täällä samoilla huudeilla. Ei olla taidettu törmätä kuitenkaan? :D

  Tiqqqu, hylly on ihan tosi yllätyksettömästi Ikeasta. :D

  VastaaPoista
 4. Voisko noi matot roudateipaqta alta kiinni? Pysyskö silleen paremmin?

  VastaaPoista
 5. Ihana raitakäytävä!!

  VastaaPoista
 6. Hei hienot matot! Ootko kutonut ne ite vai mistä oot löytänyt?

  VastaaPoista
 7. Ok. Täytyypi katsella josko sellaista tai samantyyppistä löytäisi tiensä meillekin. :) Tällä hetkellä "kirjahyllyn" virkaa toimittaa se kamala Ikealainen tilanjakajahökötys joka on jotenkin liian suuri ja ahdistava ja kuutiomainen yhtään mihinkään. Tuo olisi sellainen avoimempi. :)

  Tiqqqu

  VastaaPoista
 8. Hei kiitos tuosta dc-fix vinkistä! Me täällä pohditaan, mihin ratkaisuun päädytään, vaneri vai ei, maali vai dc-fix..vaneri olisi siinä mielessä kiva, että tuotoksen saisi roudattua seuraavaankin kotiin mukaan, mutta ehkä joku muukin taustaratkaisu voisi toimia.

  Ja eipä olla taidettu törmätä, hassua sinänsä, sillä aika usein täällä tulee samoja naamoja vastaan :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!