20111004

sade ja takki

On se nyt hitto vie, että joka ainoa kerta kun minulla on palaveri Arabianrannassa, sataa vettä. Siis ihan joka kerta. Eilen oli tosin palaveri myös Hakaniemessä mutta sateen määrään se ei kyllä vaikuttanut mitenkään.

Koska sade yltyi jo lähtiessä, päätin testata uuden takkini säänkestävyysominaisuuksia ja sopimista muutenkin erilaisiin palavereissa juoksemisiin. Jaloissa niihin kertakaikkiaan juurtuneet uudet tossukat ja kuviosukkikset jotka nekin ovat ehtineet nähdä jo juhlat ja kuvauksetkin palaveripäivän lisäksi. Ja huivi. Tietenkin.
12 kommenttia:

 1. Mistä nuin makeita sukkiksia saa?

  PS. Rakastan blogiasi.

  VastaaPoista
 2. Sukkikset ovat etsystä (www.etsy.com), sieltä löytyi vaikka minkälaisilla kuvioilla. :D

  Ja mukava kuulla, että tykkäät blogista. Toivottavasti tarjoaa jatkossakin mieluista luettavaa. :)

  VastaaPoista
 3. hienot sukkikset. kun seuraavan kerran tilaat niin mulle kans!

  VastaaPoista
 4. eksyin pitkästä aikaa ja MIKÄ TUKKA, oon ihan myyty!

  VastaaPoista
 5. Ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta kun sinä ostit muinoin kanssa sen Kalenteri arjen löytöretkeilijälle -kalenterin, niin mitenkäs sulla sen käyttö on sujunut? Itsellä mielenkiinto lopahti hyvin lyhyeen eli en ole täyttänyt juuri mitään. Täällä (tai ainakin jossakin netissä) joku muistaakseni mainitsi aikoinaan, että ei halua liian valmista kalenteria, ja sitä itsekin hieman mietin - ja juuri niin siinä kävi, että tuo oli minulle liian valmis kalenteri. Alkoi tuntua suorastaan ärsyttävältä, kun koko ajan joku toinen on kehottamassa täyttämään sitä sun tätä scheissea. Enpä siis ole näitä "mainioita" (so not) tehtäviä tehnyt oikeastaan lainkaan... alkuinnostus katosi hyvin nopeasti.

  VastaaPoista
 6. Ah, mun on melkeen pakko tilata tuolta etsystä riikinkukko- ja follow me-sukkikset :D

  VastaaPoista
 7. Mutsi, rekisteröidään tietokantaan. :D

  Kärty, kiits. Tästä tuli yllättävän hyvä. :)

  Ano, itseasiassa aavistuksen samat fiilikset on täälläkin alkuinnostuksen jälkeen. Kalenteri on kyllä käytössä, kalenterina mutta ei sen kummemmin tehtävienä sun muiden härpäkkeidensä kanssa. Aina välillä lueskelen niitä ehtiessäni ja harmittelen kun ikinä ei ole muka aikaa. Jollain tavalla jaan myös tuon "liian valmis" -teorian, toisaalta itse olen jo vuosia ostanut kalenterin jossa on kuvia/grafiikkaa, ihan vain siksi etten kertakaikkiaan ehdi ja jaksaa enää koristella niitä nuoruuden innolla. :D

  Aikku, etsy on kyllä paha. Annat pikkusormen ja se vie sun koko Paypalin. :D

  VastaaPoista
 8. Sulla on kaunis hymy. Nuhaisenakin.

  VastaaPoista
 9. Mä taas rakastauin heti ensisilmäyksellä sun kenkiin..

  Saako udella, mistä ne on?=)

  VastaaPoista
 10. Tuosta kalenterista vielä, että on se mullakin käytössä, mutta aika laiskassa sellaisessa... ja tosiaan niitä tehtäviä tulee lähinnä vain katseltua. Haluan kyllä ehdottomasti plainimpaa ensi vuodeksi, ihan vain omien merkintöjen kalenteria, itseäni alkoi suorastaan se tekstitulva ahdistaa, vaikka kuvittelin, että sormet savuten täyttelen listauksia sun muita ja katselen vielä netissäkin muiden tekeleitä jne. jne.

  Ja joo, noi sukkahousut on kyllä oikein kivat :) Samaten takki, mistä se on? Onko miten paksu?

  VastaaPoista
 11. Nyt täytyy kerrankin kommentoida, mistä olet ostanut noin ihana takin?? Tahtoo kanssa!

  Todella ihana blogi, miellyttää silmää ja jutut ovat kiinnostavia :)

  VastaaPoista
 12. Laura, kiitos. Tulipa hyvä mieli kommentistasi. :)

  HannaA, kengät ovat Citymarketista. Haaveilin pitkään karvaconverseista mutta kun nämä tulivat vastaan murto-osalla conssien hinnasta, lankesin samantien. :D

  Ano, huomaan usein muutenkin ostaneeni kaikenmaailman vihkoja ja kalentereita sen takia, että siellä on kaikkia ihanuuksia sivuilla jo valmiiksi. Ja lopulta ne kiiltelevät uutuuttaan tuolla "kalenterit ja muistikirjat" -laatikossa. :D

  Takki on paksu ja vuorillinen, siis ihan talvimallia ja se on Onlysta. Vähän samanmallista katselin mielestäni jo viime vuonna sillä silmällä mutta en ostanut kuitenkaan. Nyt tuo osui kohdalle ja koska vaatekaapissani oli siistin mustan talvitakin mentävä aukko, se muutti meille. :)

  Jenna, mukava kuulla, toivottavasti löytyy luettavaa jatkossakin. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!