20111006

puuronaama ja pussukat jakoonPuolisentoista vuotta sitten kirjoitin välipalajuomista ja epätoivoisista yrityksistäni päästä testaamaan uutuuksia erinäisten systeemien kautta. Kuten postauksen kolmesta ensimmäisestä sanasta voi päätellä, mihinkään kovin suureen nousukiitoon en edellisen välipala-aiheen tiimoilta päässyt. Nyt olen kuitenkin selkeästi aallonharjalla sillä manguttuani sekä facebookissa, että ilmoittautumislomakkeissa, pääsin mukaan sekä puuromaistajaisiin, että myöhemmin seuraaviin jogurttikekkereihin.


Tai siis O pääsi. Puuro on Piltin monihedelmäpuuroa jota oli mukava päästä kokeilemaan sillä meillä on syöty myös saman sarjan muita makuja. Hyvin tuntuu maistuvan meillä niin yksinään kuin marjojenkin kanssa. Miinusta tulee kuitenkin pussukan pienestä koosta. O:n ollessa pienempi, olivat tällaiset kerta-annospussit näppäriä mutta nykyään annoskoko on kasvanut sen verran, että meillä suositaan niitä isompia pussukoita joista voi sekoittaa haluamansa määrän.Puuro on siis jauhetta joka sekoitetaan lämpimään veteen. Meillä on tapana varioida tätä aamu- ja iltarutiinia tekemällä aina sitä puuroa mikä sattuu sillä hetkellä syntymään näppärästi. On keitelty ihan tavallista hiutaleista, maistettu paria aikuistenkin puuroa, kokeiltu jauheita laidasta laitaan. Kaapista löytyy nytkin varmaan kolmea tai neljää eri sorttia. Minä usein iltavirkkuna aamun tokkurassa turvaudun jauheeseen jonka kanssa ei oikeastaan voi mokata millään tavalla. P:llä on enemmän pinnaa jäljellä iltaisin kokeilla vähän villimpiäkin vaihtoehtoja.


Koska Buzzadorina toimimisen perusajatus kiteytyy tuotteista kertomiseen ja niiden jakamiseen, sain siis aikamoisen nipun näitä puuropussukoita. Lähipiirin mukulat eivät joko ole vielä puuroiässä tai ovat ohittaneet jauhemaiset valmisteet joten pistetään jakoon sitten täällä. Viidelle ensimmäiselle kommenttiboksiin sähköpostiosoitteineen sännänneelle (oi mikä sana!) laitan postissa tulemaan tuollaisen pussukan. Siellä ehdolla tietenkin, että sinne kommenttiboksiin ilmestyy pussin syömisen tai syöttämisen  jälkeen myös jokin kommentti sen sisällöstä.8 kommenttia:

 1. Mulle kelpais kyllä puurojen kokeilu, koska ollaan pian tulossa siihen ikään, että sais alkaa maistella! :)

  pikkuseikkailija@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Meijän Liljakin tahtoo kokeilla :)

  Nelsson_ratbone@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. En halua pusseja! Mutta mä liityin taannoin buzzadoriksi, luulin et saisin esim sikana vaippoja ja talkit kaupan päälle, mutta mitään ei ole näkynyt :D Oon ilmeisesti joku ööö-luokan buzzador, kun en saa kutsuja minnekään testauksiin. Mut ehkä teen oman testin esim jugurteista kohta, koska tykkään arvostella asioita.

  VastaaPoista
 4. Meillä ollaan niin puuron ja varsinkin jauhepuuron ystäviä, et mielellään testattas :D

  johanna.luukkonen@juy.fi

  VastaaPoista
 5. voidaan kokeilla Olivian kanssa :)

  saija.ristikankare@netti.fi

  VastaaPoista
 6. Meille kans puuroa! Poika kohta 6kk on jo vähän päässytkin maistamaan, mutta ei tuota makua.

  eeva.kaataja@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Jo, otatko yhteyttä mailitse, tuo osoite ei toimi! Muille lähti äsken sähköpostia. :)

  Mutsi, mähän olin siis ennen tuota puolitoista vuotta sitten ollutta kampanjaa ollut listoilla jonkun vuoden tms. ilman yhtään mitään actionia. Olen edelleen vähän skeptinen ja avauduinkin tuolla välipalajuomapostauksessa juuri tuosta, etten pääse mihinkään mukaan.

  VastaaPoista
 8. Hyvää oli puuro, kiitos! Puuro maistui testaajalle hyvin, kaikki meni, ja varmaan lisääkin ois syönyt jos ois ollut. Annospussin koko melko pieni vuoden ikäiselle. Matkalle tosin voisin näitä ostaa mukaan, kun isomman jauhepuuro pussin kanssa jauhe on usein matkalla levinnyt ties minne.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!