20111004

purnukka ja purkkapallo

Eilisen viimeisen palaverin jälkeen ja vähän jo aikanakin alkoi pää tuntua raskaalta. Kurkkua vihloi kun odotin vihmovassa sateessa bussia kotiin ja vastaantulevien autojen valot häikäisivät väsyneitä silmiä. Flunssa tekee tuloaan ja pää on kuin (omia sanojani Ikomin blogista lainatakseni) purkkapallo. Tein varmaan tosi hyvän vaikutuksen ryytyneellä olemuksellani.

Seura sen sijaan oli mainiota, keskustelimme pornonimistä, karkkikaupoista ja kosmetiikasta. Kahvi oli mitäänsanomatonta mutta keskustelu mukaansatempaavaa ja riehakasta, ajattelin tuijottaessani synkkään iltaan bussin ikkunasta.

Olo paheni sitä mukaa mitä lähemmäs koti tuli, onneksi kuuma suihku auttaa (lähes) kaikkeen. Ja vielä enemmän auttaa huumaavan tuoksuinen uusi suihkugeeli joka sopii muiden vihreiden puteleiden sekaan kuin nakutettu. Iso purnukka on ärhäkän limenvihreää täynnä ja tuoksu tuo mieleen lapsuuden suussa poksahtelevat karkkijauheet. Oikeastihan tuoksu on olevinaan kiivi-inkivääri mutta mielleyhtymä niihin ritiseviin rakeisiin on aivan selvä. Tätä lisää. Ja mielellään sitä karkkijauhettakin jos vain jostain löytyisi. Auttaisi varmaan vielä enemmän vuotavaan nenään ja särkeviin lihaksiin se aine.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!