20111029

melkoisen ihana mylläkkä

Yksi syy melko tiuhaan päivitystahtiini on varmaankin se, että lajittelen usein postauksen omiin pieniin palasiinsa. Yksi postaus yhdestä asiasta ja muutama vielä lyhyempi tunnelmapala sekaan. Olen sitä mieltä, että asioihin on helpompi keskittyä osissa ja teen myös töitä tällä samalla logiikalla. Yksi pala kerrallaan. Kuvamateriaalia on myös paljon ja visuaalisuutta priorisoivana haluan sitä mielelläni myös julkaista ja linkittää. Koneen Lataukset -kansio pullistelee kaikkia ihanuuksia Pinterestistä nyt puhumattakaan.

Tänään yritin kuitenkin liian monta asiaa yhtä aikaa. Olisin halunnut kirjoittaa viime aikoina kaulassani viihtyneistä koruista. Siitä, että Jalokivigalleria on ihan ihme liike joita ilmestyy outoihin paikkoihin kuten huoltoasemille. Siitä, että vuorikristallikoru oli -50% -hyllyssä, löytyi Lempäälän kuvausreissulla ja että juuri sellaista olin etsinyt.


Sitten ajattelin kirjoittaa siitä, että toinen koruista on Kluuvin kauppakeskuksesta, avajaisillan ainoa ostos Misako-nimisestä kaupasta vaikka koko kauppakeskus olikin täynnä toinen toistaan ihanampia putiikkeja kuten Ivana Helsinkiä, Inglotia sun muuta. Mainitessani Kluuvin, muistan halunneeni kirjoittaa myös uudesta vaatemerkki-ihastuksestani. Kirjainnumeroyhdistelmä 2OR+BYYAT vei kertakaikkiaan sydämeni kun kävin varovaisesti vähän hypistelemässä avajaisiltana. Epäsymmetriaa, rypytyksiä, haalistuneita värejä! Lompakkoni ei varmaan kiitä tästä uudesta tuttavuudesta mutta ainahan sitä voi kirjoittaa joulupukille.

Haluaisin myös askarrella. Skräppäys on jäänyt koska sille ei kertakaikkiaan ole aikaa. Myös ajankäytöstä haluaisin kirjoittaa ja Sascia on näemmä samoilla linjoilla. Askarteluideoista ei kyllä ole pulaa. Haluaisin tallettaa O:n ensimmäisen vuoden joko kuvakirjaksi, kansioksi, sivuksi tai kokonaisuudeksi ylipäätään. Tehdä O:n käyttämistä sanoista jonkinlaisen kollaasin. O puhuu. Se sanoo ihan selkeästi pääppä, äittä, kato, auto ja paljon muuta. Yhtenä päivänä se toisti perässä sanan hömppä. Ja ei oo.


O:sta olisi myös vino pino kuvia. Olisi kuvia aamutukasta, ikkunasta kurkistelusta. Kuvia minun kanssani ja ilman. Kuvia syömisestä, lakanoissa möyrimisestä, isin halimisesta, kissojen leikittämisestä. Josta tulikin muuten mieleeni, että olen hieman leväperäistynyt kuvien lähettämisessä. Yksi jos toinenkin varmaan odottelee kuvasatoa niin Hakutoimistossa kuin muuallakin. Haluaisin kirjoittaa myös kuvaamisesta. Siitä miten tein päätöksen kantaa rohjoa järkkäriä mukana ettei ainakaan siitä jää kiinni kuvaaminen. Se päätös on pitänyt ja tuottanut tulostakin.Kuvia on myös viimeaikaisista töistä. Oikeastaan niitä pitäisi myös päivittää nettisivuille mutta sinne ilmestynee taas isompi kasa kerralla. On tapahtumia ja tatuointeja, julisteita ja interaktiivisia näyttöruutuja. Olen myös pitkään miettinyt kirjoittamista asiakkaista. Siitä miten tämä työ on suurelta osin koneella istumista yksin mutta antoisinta ovat kuitenkin ihmiset. Ne kaikki tarinat joita töiden lomassa kuulee. Ihmisten tärkeät päivät, haaveet, toteutuneet unelmat. Traagiset tapahtumat ja suuret tunteet. Suuret ja pienet suunnitelmat. Se miten hienoa on saada elää niissä mukana.
Mielessä on ollut myös materialistisempia aiheita. Ihana sormus jonka bongasin Pupulandiasta, ajatukset siitä kuinka kihlasormuksen ilmestyminen vasempaan nimettömään on vaikeuttanut muiden sormusten käyttämistä. Mikään niistä ei tunnu sopivan sen kanssa yhteen. Nyt saattoi löytyä jotain joka sopii. Se voisi elävöittää oikeaa kättä oikean asun kanssa.
Tutkiessani tarkemmin sormuksen alkuperää ja saatavuutta, törmäsin pikkuruiseen Acolyth -nettikauppaan joka sitä myy. Ja samalla kertaa löysin takin to die for.  Saara Lepokorven mahtavan luomuksen. Tähän en usko edes joulupukillani olevan varaa mutta ainahan sitä saa haaveilla.


Joskus on vaikea pilkkoa asioita postauksiksi. Siksi ne ovat tänään yhdistyneet yhdeksi mylläkäksi. Vähän niinkuin koko elämäni. Ja mikä ihana mylläkkä se on onkaan. Niin monen asian summa joista jokainen täydentää toistaan.

2OR+BYYATin logo, sormus sekä takki lainattu tekstissä mainituilta ja linkitetyiltä sivuilta.

3 kommenttia:

 1. Upeat kynnet ekassa kuvassa.

  VastaaPoista
 2. hei noita sormuksia ja rannekoruja on helsinki 10:ssä, halvemmalla saapi kun nettikaupasta (eilen bongattua) :)

  VastaaPoista
 3. Anu, kiitos, kokeilin kotikutoista liukuvärjäystä ja siitä tuli ihan hauskaa jälkeä. Pitää tehdä joskus uudestaankin. :)

  Ano, oi että, onko? Pitääkin käydä vilkuilemassa jos raaskisi ostaa vaikka itselle joululahjaksi. :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!