20111027

maailman kaunein sormus

Sormuksistamme on pyydetty postausta ja koska kyseessä ovat tietenkin maailman kauneimmat sormukset, teen sen mielelläni. Me emme ole sileä rinkula -tyyppiä, emmekä edes samanlaiset sormukset -tyyppiä. Yksi yhteinen suosikkisuunnittelija löytyy ja tämän kyseisen Norjalaisen mallistosta ne omat sitten löytyivätkin.  Bjorg Jewellery tekee muutenkin erittäin kauniita, hienovaraisella tavalla synkkiä ja kiehtovia koruja. Meidän sormuksissammekin on pientä twistiä, minulla vain mausteena ja P:n mallissa sitten hieman enemmän.

Minulla kiiltelee sormessani tämä:


Ja P:llä tämä:

Sormusvalinta on erittäin onnistunut sillä tuijottelen sitä välillä itsekin lumoutuneena, enkä haluaisi ottaa sitä ollenkaan pois sormesta (mm. sämpylöitä leipoessa oli pakko). Minulla on nyt jo orpo olo ilman sitä. Oikeastaan valinta oli täysin selvä heti kun kyseisen sormuksen kuvassa näin. Se vain jotenkin iski minuun ja olen edelleen täsmälleen samaa mieltä. Se on oikeastaan näin luonnossa vielä ihanampi.

Millaisia sormuksia teillä on? Löytyikö se oma heti vai arvoitko pitkään eri vaihtoehtojen välillä?

14 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Me löysimme omamme leffareissulla, tosin kyseessä on siis vihkisormukset. Olimme ajatelleet ja katselleet jo jonkun aikaa, mutta ikkunassa nököttävät terässormukset varastivat huomiomme heti. Miehellä on sormessa vain leveä teräsrenkula, itselläni myös kihlasormus (pelkkä hopeinen sileä renkula) ja niiden väliin tuleva halpis-"allianssi", joka puolestaan kutsui korukaupanikkunasta. Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Meillä on titaaniset, himmeäksi harjatut, litteäpintaiset renkaat. Itselläni leveämpi, puolisolla kapeampi. Pidämme materiaalin symboliikasta, se on vahvimpia metalleja mitä löytyy. Myös vihkisormus (tai sormukset) ovat valmiina. Tykkään massiivisista koruista ja blingistä, joten oman kihlani (4 mm) molemmille puolille tulevat vielä lisäksi kolme milliä leveät pikkutimanteilla kuorrutetut rinkulat.

  VastaaPoista
 4. Kauniit sormukset. Mikä kivi tuossa sinun korussasi on?

  Meillä on kihlat tavalliset valkokultaiset flakat, mutta vihkisormus on minusta edelleen viiden vuoden jälkeenkin maailman kaunein sormus: äitini sormukseen lisättiin lehtiköynös valkokullasta ja timanteista. Pidän tuosta korusta melkein yhtä paljon kuin aviomiehestäni.

  VastaaPoista
 5. Me taas olemme itsestäänselvästi sileä rinkula-tyyppiä ja kaiken lisäksi näköjään vielä samanlaiset sormukset -tyyppiä, joten kummallakin on leveähkö valkokultainen sileä rengas. :) Vihkisormukseksi haluan muuten täysin samanlaisen, mutta yhdellä upotetulla mustalla timantilla. Miehestä en tiedä, että haluaako hän toisenkin sormuksen ja millaisen.

  Valkokulta ei ole materiaalina hyvä ainakaan, jos tekee fyysisiä kivennosteluhommia, olen huomannut. Mies on fiksuna tajunnut jättää sormuksensa kotiin, minä taasen olen ehtinyt jo naarmuttaa omani ihan mattapintaiseksi.

  VastaaPoista
 6. Kiitos postauksesta! Itse valitsin hiljattain valkokultaisen kauniin yksinkertaisen rinkulan, johon on upotettu pienenpieni timantti. Yksinkertainen on kaunis. Pitkään mietin Efva Atligin valikoimasta jotain, mutten sitten osannut päättää. Sen tosin päätin, että haluan vain yhden sormuksen, olkoon tämä siis sekä kihla- että vihkisormus :)

  VastaaPoista
 7. Nuo ovat kyllä maailman ihanimpia sormuksia! <3
  Täällä nyt kateellisena tuijottelen omaa hopeista tylsää kihlausrinkulaani sormessani. Mutta tärkeintä on kumminkin se rakkaus ja yhteenkuuluvuus jonka vuoksi se sormus on siinä sormessa..
  Emme ole samanlainen sormus-tyyppejä, toisaalta tahtoisin raahata puoliväkisin miehen hopeasavi-kurssille jossa kumpikin tekisimme itse sormuksemme ja painaisimme sormenjälkemme toistemme sormuksiin..minä miehen ja hän minun. 8)
  Kultaisia sormuksia emme hanki, koska itse olen kullalle allerginen ja miehellä ei kuulemma ole niin väliä että mitä materiaalia sormuksensa on...
  Ja hirmusti onnea täytyy toivottaa taas jälleen kerran kihloista ja myöskin niin hienoista sormuksistakin!

  Tiqqqu

  VastaaPoista
 8. Tuolta Bjorgin nettikaupasta bongattu Moods 312 ja Uncut 202 kaulakorut. Voi rakkaus mitkä korut! Voisin huolia itselleni ja antaa tietylle henkilölle lahjaksi.

  VastaaPoista
 9. Kaunis sormus, mutta miten ihmeessä pärjäät sen kanssa? Pieni lapsi, kotihommat..eikö jää kiinni vaatteisiin? Mulla valkokultainen mieheni valitsema sormus jossa 4 timanttia. Perheemme koko <3 mun työni on sellainen että tasapintainen sormus ilman röpelöitä on passeli, tuota sun sormusta en vois esim töissä käyttää ollenkaan ja käyttöesineiksi nämä miellän. Miehesi sormus on minun silmääni vähän rihkaman näköinen mutta teksti kiva :)

  VastaaPoista
 10. Riikka, kuulostaa ihan jotenkin teidän näköisiltä! Pitääkin seuraavan kerran tavatessa vilkaista vähän tarkemmin. :)

  Nekku, itseäni on myös tuo titaani materiaalina viehättänyt aiemmin todella paljon mutta tämän nähtyäni en voinut kertakaikkiaan ajatella enää muuta. Olisi itseasiassa mielenkiintoista nähdä kuvia noista teidän, nekin kuulostavat todella kauniilta.

  Anu, kivi on topaasi. Ihana idea tuo vanhan korun uudistaminen ja voin vain kuvitella millainen tunnearvo sillä nyt on. :)

  LauraV, meitä on niin monenlaisia. Tuo yksi upotettu musta timantti kuulostaa tosi upealta! Ja kivennosteluhommiin kieltämättä ei parane ihan mitä tahansa matskua laittaa. :D

  Kardemumma, kauniilta kuulostaa sinunkin sormuksesi. :)

  Tiqqqu, noita sormenjälkiä pohdittiin meilläkin, siinä on mielestäni jotain ihanaa siinä ideassa edelleen. Ehkä sitten vihkisormukseen... Ja kiitos onnitteluista vielä. :)

  Aikku, siellä on ihan mielettömän hienoja juttuja!

  Ano, no tähän mennessä olen pärjännyt oikein mainiosti. Ei se jää mihinkään kiinni ja ihan hyvin onnistuvat niin vauvanhoito, kotihommat kuin askartelukin. :D Ainoat hetket milloin otan sen pois on suihkussa ja esimerkiksi leipominen. Pelkäsin alunperin itsekin vähän, että mitenkähän tämän kanssa ollaan mutta se on jotenkin sopivan kokoinen ja mallinen eikä tosiaan lainkaan tiellä.

  Ja P:n sormuksessahan on symboliikkaa muutenkin kuin tekstissä kun koko sormus on taivutettu tulitikku. Perfect match. Kullattu osa ei ole ihan yhtä silmiinpistävä livenä minkä luulen olevan suurin syy "rihkamafiilikseen". Tulitikut ja liekit liittyvät meillä myös yhteisen tulitemppuiluharrastukseen. :)

  Jaan kyllä tuon ajatuksesi käyttöesineestä ja halusin ehdottomasti sellaisen. Minun työnihän on varsin vaihtelevaa ja ainakin tähän mennessä tosiaan on sormus hyvin pysynyt menossa mukana. :)

  VastaaPoista
 11. Niin ja vihkisormuksiksi minäkin niitä sormenjälkisormuksia haaveilen. :]

  Tiqqqu

  VastaaPoista
 12. Ihanat on teillä!

  Ensimmäinen kihlasormukseni oli perinteisen tylsä, kultainen ja samperi kiireessä vielä itse maksoinkin ne ;)

  Mutta tämä toinen on aivan ihana! Annoin puolison valita sen; ainoa kriteeri oli, että kunhan se ei ole kultainen :)
  Sain ihanan yllätyskosinnan joulupäivänä 2008 (jouluna olin aina halunnutkin mennä kihloihin) ja sormusvalinta osui nappiin: hopeinen, kiviä ja leveänä edestä hieman erikoisempi, mutta ei liian kruusaileva.
  Koska hinta ei ollut erityisen hulppea, ostimme toisen samanlaisen ja naarmujen vuoksi se olikin ihan hyvä idea :)

  VastaaPoista
 13. Tiqqqu, niissä sormenjäljissä on kyllä oikeasti ideaa!

  Sofia, :D

  M, kiitoksia. Oi sekä yllätyskosinta, että sormuksesi kuulostavat ihanilta! :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!