20111007

lysti

Joka paikassa nähty kuvakollaasi rakentui myös meillä seinälle. Jotain oli kertakaikkiaan flunssasta huolimatta päästävä tekemään ja tämä oli tarpeeksi epäfyysistä puuhastelua. Flussa on tainnut myös tehdä tepposiaan värisilmälleni sillä turkoosia tuntuu änkevän nyt joka paikkaan. Lystikkäät sanat tulostin itse äsken, samoin pilvikortin joita vähän haikailen tekeväni myyntiinkin asti, tosin ihan jossain painatettuna. Olisikohan kysyntää?

Oot niin ihana, että susta kasvaa tomusokeria on omaa käsialaa myös. Viime vuoden ystävänpäiväksi tehty, musta laskutoimitus on ilmaiskortti jostain, alin hirvikortti Finlaysonilta, kolmas tekstikortti Luneten mainosmateriaalia ja keskivaiheilla hengaileva heppa Ram Sam Saa:n käsialaa.
2 kommenttia:

  1. Kyllä, pilvelle olis kysyntää ja toi kortti oli niin ihanainen sillon kun satsin tilasin, et jos noita vois ostaa pelkästään niin mulla olis käyttöä just tolle tekstille! eli niitäkin voisit pienokaisen erän painattaa jos pilviä lähdet painattamaan :). Luulenpa että ne muitakin kiinnostaisi.

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla, että olisi kysyntää. Taidan painattaa pienen erän ainakin. Ja hei, laita sähköpostia, noita tomusokerikortteja on vielä muutamia varastossa. :)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!