20111024

kolme suklaata ja kardemummaa

En voi sietää sanaa leipaista. Se on jotenkin niin ärsyttävän mukakeveä ilmaus, sellainen tein tuossa viiden ruokalajin illallisen alusta asti, kasvatin rakuunatkin itse eikä mennyt kuin 20 minuuttia -sanonta. Yllättävän moni tuntuu leipaisevan milloin mitäkin. Ihan vaan tossa välissä.

On kuitenkin myönnettävä, että viime viikon loppupuolella hyvin menneiden työrutistusten jälkeen sorruin leipaisemaan muffinsseja. Ihan ykskaks yllättäen. Hyvin maistuivat kolme suklaata ja kaurahiutaleet -leipaisut kardemummakahvin kanssa.
6 kommenttia:

 1. en oo ikinä kuullu sanaa "leipaista" ja se rupes ärsyttämään jo nyt!

  VastaaPoista
 2. Ihan uusi sana mullekin.

  VastaaPoista
 3. Ihan uusi sana, mutta ärsyttävä kieltämättä...tai sitten se on kateutta, että voikun mäkin osaisin vaan "leipaista" parit brita tortut tosta noin vaan, asiahan on ikävä kyllä niin että mä en ainakaan "leipaise" yhtään mitään, vaan pikemminkin sitoudun koko päivän kestävään itkuun ja vitutukseen kun otan projektikseni leipoa jotain, vaikka vaan sämpylöitä..

  VastaaPoista
 4. Onpas herkullisen näköisiä muffinsseja <3

  Asiasta toiseen. http://www.spartoo.fi/TUK-PRETTY-VACANT-x99001.php Nuo kävelivät vastaan yhdessä blogissa ja mä en voi sille mitään, että tulit heti mieleen.

  VastaaPoista
 5. Mmm..ihan varmasti haistan nuo muffinssit tänne saakka! :)

  Pikavinkki muuten muffineihin, vaikka ohjeessa kuinka sanottaisiin että vatkaa kananmunat vaahdoksi, älä vatkaa. Sekoita vain aineet keskenään sekaisin.
  Muffinsseista tulee tiiviimpiä ja ne kohoaa paremmin :)

  Kaveri kerran testas eikä tahtonut uskoa silmiään :D

  - A

  VastaaPoista
 6. Ihan huippua etten ole yksin ärsyyntymässä tästä sanasta!

  Taru, ihan käsittämättömän hienot kengät! Aaaaargghh! Voi rakkaus. <3

  A, itseasiassa sattumalta näissä kyseisissä muffareissa testasin tuota vaahdottamattomuutta (iiiihana sana!) ja olet oikeassa, minäkään en meinannut uskoa silmiäni!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!