20111012

jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain saatua

Vaikka olohuoneesta ja koko kodista muutenkin meni monta juttua uusiksi, jäi myös paljon vanhaa ja tuttua. Olohuoneen keltaharmaa väriyhdistelmä on ja pysyy kuin purkka tukassa. Sitä tosin raikastaa huomattavasti muiden elementtien vaaleaus aiempien tummien sijasta. Osa tauluista, tyynyistä (ja leluista) hakee vielä paikkaansa. Huomatkaa näkymä ikkunasta, me haimme siihen vähän tällaista industrial-fiilistä.Monet blogit valloittanut Moderna Museetin juliste on arvontapalkinto, joka matkasi meille Bambulasta. Kiitos vielä! Se on vain odotellut kärsivällisesti olohuoneen uudistumista päästäkseen esille.Keltavalkoinen sirkushevostyyny on kuin tehty meille ja jos heppa näyttää tutulta niin ei ihme, se on samaisen Hanhi Designin tuotantoa kuin O:n breakdance -pipo. Saatu siis lahjana kyseisen putiikin pitäjältä. Edellinen asiakas ehti viedä sen neliönmallisen nenäni edestä mutta tämä tavallisen tyynynkin kokoinen sopii oikein hyvin olohuonetta piristämään Pikos-siilin kainaloon.
Kaiuttimet odottelevat vielä dc-fixiä pintaan. Tarkoitus olisi pukea nuo korkeammat valkoiseen ja pienet korkeakiiltokeltaisiin. Saisivat olla väripilkkuna sitten valkoisella tasolla.


O:n juhliin askarreltu kuvallinen aikajana pääsi sekin seinälle ainakin hetkeksi. Katsotaan sitten myöhemmin mikä sen loppusijoituspaikka on. Oikeastaan vasta jälkeenpäin tajusin, että olisi ollut hauska antaa vieraiden valita aina yksi kuva mukaan kuten Verski teki nimiäisissä.


7 kommenttia:

 1. Ihana, että teillä on siisti koti kissoista ja lapsista huolimatta. Pidän näistä värileikeistä. Välillä mietin, että kuka jaksaa vaihtaa noin usein kodin ilmettä, mutta ehkä se on juuri se, joka työkseen työstää ilmettä, ulkoasua ja kokonaisuutta.

  VastaaPoista
 2. Kaunis, kaunis huone!

  VastaaPoista
 3. Yritin vanhemmista postauksista etsiä mutta en löytänyt, mistä tuo teidän tv-tasonne on hankittu? Miellyttää silmää hurjasti.

  VastaaPoista
 4. Lonely Wind, ei meillä kyllä ihan aina ihan näin siistiä ole. :D Yritän kyllä pitää kodin melkoisen siistinä mutta aina se ei vaan onnistu. Tai sitten on sellainen olo, että kaikki päivät kuluvat vaan keittiön lattiaa hinkatessa. ;)

  Mulla meni pitkään niin, että ajattelin kodin olevan jonain päivänä jotenkin kokonaan valmis. Ei se oikeastaan olekaan niin vaan se on jatkuvassa muutostilassa, värien ja muidenkin elementtien osalta. Toki pyrin siihen, että isommat hankinnat ovat pysyviä mutta tekstiilit, taulut sun muut saavat kyllä usein kyytiä. :)

  Kiki, kiitos!

  Ano, tv-taso on ihan upouusi joten sen takia se ei vanhemmista postauksista löydy. Ja on siis Ikeasta, korkeakiilto-ovilla ja maitolasilevyt tuossa päällä. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos vastauksesta, sen verran kaipaisin vielä tarkennusta, että onko se siis palasista koottu vai valmis? Hitto kun en saa nyt päähäni sitä nimeä.. luulen tietäväni kuitenkin. Täytyy varmaan itse alkaa säästää rahaa tuollaiseen kun on se vaan niin komea!

  VastaaPoista
 6. Se on palasista koottu. Malli on Bestå ja tuota sarjaa on siis noin miljoona palikkaa joista saa koottua varmaan mitä vaan. Tuo meidän on ihan perus-tv-taso -osa noilla mainitsemillani korkeakiilto-ovilla ja noilla päälle tulevilla lasilevyillä. :)

  VastaaPoista
 7. jotenki tosi mahtavaa et joku piristää sisustusta keltasella! niin harvoin näkee oikeesti, ihan sika siistin näkönen. pitäsköhän itekki harkita, hehhe!:D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!