20111010

hiustenlaittoa, hyperlinkkejä ja hippunen glamouria

Neljäsataakahdeksankymmentä pientä kimaltavaa strassia. Liimatessani niitä yksi kerrallaan asiakkaan kutsuihin kuumeen kivutessa ylöspäin, tuli taas mieleen miten glamouria tämä mediaseksikäs alani onkaan. Muutama jäi vielä liimaamatta, loppuivat nuo kirotut hileet nimittäin kesken. Käyn siis tänään hakemassa niitä lisää.


Hileiden lisäksi aikakin tuntuu taas loppuvan kesken. Olisi hyvä ehkä vähän kammata tuota pehkoa ja naamallekin pitänee tehdä jotain. Tunnin päästä pitäisi olla jo menossa, O ei ole vielä aamupäiväunilla ja minulla on palaverin aiheena olevat hyperlinkitykset tekemättä.


Pakatakin pitäisi ja kaivaa vaunut verkkokellarista johon ne on taloyhtiön mukaan pitänyt siirtää. Kukaan huoltomiehistä eikä isännöitsijätoimistosta kun ei tiedä missä meidän vaunukellarimme fyysisesti sijaitsee. En tiedä onko edes tarpeellista mainita verkkokellarimme sijaitsevan kolmen lukitun oven ja kahden ison kynnyksen takana.


Tässä menevä, mielenkiintoinen ja ehdottoman mediaseksikäs maanantaini pähkinänkuoressa. Ainiin ja olen herännyt ensimmäisen kerran kuudelta. Seitsemältä aloittanut erään toisen työprojektin ja pessyt puolukoita lattiasta samalla.

5 kommenttia:

 1. tuon takia meidän eteinen on täytetty vaunuilla. Ei kovinkaan esteettistä omalle silmälle tai siivoussilmälle, mutta eipähän tarvitse kiroilla joka päivä kun haluaa lähteä ulos. Meillä kun on vielä kahdet vaunut/rattaat käytössäkin. Toiset koiran kanssa lenkkeilyyn, toiset kaupungilla hengailuun.

  Ai niin, mutta eikö niitä voi muka viedä pyörävarastoon? Vai onko se niin täynnä pyöriä ettei mahdu?

  VastaaPoista
 2. Niin siis myöskään pyörävarastoa ei löydy. Se on sama paikka vaunuille ja pyörille. Toisin varmasti tähän eteiseen ellei satuttaisi asumaan kolmannessa kerroksessa ilman hissiä...

  VastaaPoista
 3. Oh, sielläkö niitä timangeja nyt on. Kylläpä näyttää ihanalle!

  VastaaPoista
 4. Voi elämä noita vaunuvarastoja ja niitä edeltäviä painavia ovia ja kynnyksiä.
  Verskin tapaan meidänkin eteinen on täytetty vaunuilla. Ja niiden renkaiden mukana tulevalla hiekalla, koivunlehdillä, ruohosilpulla, pikkukivillä, sadevedellä yms.

  Rohkenin jakaa blogitunnustuksen sinulle. Se on noudettavissa blogistani, ole hyvä.

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniita kutsuja.

  Meilläkin rattaat palasivat taas sisälle. On vaan kätevämpi lähteä aamulla päiväkodin suuntaan. Vaikka olihan se ihanaa, kun ne olivat pyörävarastossa, poissa pienestä eteisestä. Ja ei sinne meidän pyörävarastoon ole edes vaikea mennä - sijaitseekin ekassa kerroksessa meidän talossa. Ajattelin alunperin, että rattaat menevät varastoon kun lapsi osaa kävellä, muta kiireisenä aamuna ongelma on se, ettei oikein ehtisi odotella kun lapsi kävelee muutaman mutakn kautta hissille ja sieltä varastolle:D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!