20111010

alitajunnan valkoinen

Pidän kaikenlaisia ennustuksia ihan huuhaana. Tänään eräs vaatekaupan täti salakuunteli keskusteluani J:n kanssa kun totesin, että mikähän nyt taas on kun haalistun. Pukeudun vaaleaan.


Se on kuulemma merkki siitä, että minulla on liian kiire. Alitajunta toimii niin, että kun on liian kiire alkaa tehdä mieli pukeutua vaaleaan, valkoiseen. Ihan naurettavaa pelleilyä. Lukuunottamatta sitä, että minulla tietenkin on ihan liian kiire koko ajan.Tänään oli kiireen lisäksi myös aivan kamala päivä. Kaikilta osin. Palasin kotiin uusi neule läpimärkänä sateesta, hiestä ja vähän kyynelistäkin. Se ei tosin näy näissä alitajunnan vaaleista vaatteista otetuissa kuvissa. Jos oikein tarkasti katsoo niin O:n hetki ennen kuvan ottoa itkemät kyyneleet kyllä näkyvät. Olipahan päivä, onneksi se on ihan kohta ohi. Ja kuvista tietenkin kiitos J:lle. Ja J:lle aikamoinen kiitos muutenkin. Olisin varmaan ilman häntä luovuttanut jo siellä ensimmäisellä bussipysäkillä.Vaalea neuleasia on vähän möhkylän mallinen mutta mukava. Uudet citysuhailurattaat ovat ihanat joskin niin sähäkät etteivät meinaa mennä yhdellä kädellä ohjatessa ja vauvaa toisessa kainalossa kantaessa suoraan ollenkaan. Värikin on aika sähäkkä. Mummulla on mieletön kirppistuuri.


Oikeastaan neuleen allakin oli vaaleaa vaikkei vaatekaupan täti sitä nähnytkään. Menin tässä hiljattain ostamaan sukkia ja päädyin kotiin uuden paitatunikan kanssa. Heräteostojen aatelia. Kruunattuna uitettu koira -lookilla, tämän syksyn trendillä. Ainakin siellä Arabianrannassa päin.12 kommenttia:

 1. Näillä keleillä lapselle ulkona jo pipo ja hanskat! Eikä vaan omaan vaatetukseen panostusta, kiitos!

  VastaaPoista
 2. En haluaisi myöskään puuttua, mutta olen kyllä samaa mieltä tuon toisen kanssa; kyllä näillä ilmoilla voisi olla jo tumput/villasukat/pipo, edes JONKINLAISET, tarpeen lapselle. Jokaisen äidin oma asia toki kuinka lapsensa pukee :) Meillä on jo käytössä haalari + tumput ja ohuempi pipokin.

  VastaaPoista
 3. Mistäs arvoisat anonyymit päättelivät mitä lapsella oli ulkona päällä? Kuvista joissa ollaan kaikissa sisällä?

  VastaaPoista
 4. Mun nähdäkseni yhdessäkään kuvassa ei olla ulkona...

  Mutta joo. Minulla käy kyllä ihan päinvastoin. Jos on kiirettä, stressiä ja ahdistusta, niin silloin painun aina varmemmin sinne tutun ja turvallisen mustan helmoihin. Valkoista (ja vaaleaa ylipäänsä) käytän todella harvoin, jos koskaan. Ehkä mä sitten olenkin niin stressivapaa ihminen. :)

  VastaaPoista
 5. oh, ihana paitatunikajuttu! mistä se on? ja mageet kärrytkin! noi pikku suhailurattaat on maailman hankalimmat hankkia, kun tuntuu että ovat joko liian pieniä ja näppäriä tai sitten liian isoja jos ovat kunnollisia, huoh.

  VastaaPoista
 6. Minäkin tulin kyselemään, että missäs sukkakaupassa oikein käyt, jos sieltä löytyy noin hienoja tunikoita! Vau.

  VastaaPoista
 7. Kirsikka, mä olen myös yleensä mennyt piiloon sinne mustaan mutta kieltämättä pakko myöntää, että viime aikoina vaalea on vallannut alaa ja kiire on melkoinen. Koko keskustelu oli ylipäätään jotenkin vähän yllättävä ja absurdi. :D

  Tunikajuttu on ihan kuulkaa kotoisasti KappAhlista, sukat valitettavasti jäivät sitten ostamatta. :D

  Suhailurattaat ovat yhden käyttökerran jälkeen aika jees, vaatinee kyllä vähän totuttelua niiden möhköjen jälkeen. Onneksi valinnanvaikeus ei ehtinyt iskeä niitä miettiessä kun äitini tosiaan teki tämän kirppislöydön ja vielä ihan meidän näköisissä väreissä. :)

  VastaaPoista
 8. Minäkin palaan stressaantuneena ja väsyneenä aina mustaan. Kun olo alkaa helpottaa, pukeudun taas väreihin. Toisaalta, mulla ei yksinkertaisesti ole muita valkoisia kuin alusvaatteita, että mun alitajunnalla ei taida olla paljon vaihtoehtoja. Valkoinen neulemöhkö on kyllä ihana, tykkään kauheesti noista sivujen napeista <3

  Arvon salapoliisianonyymit ovat taas lapsen asialla. Onhan se nyt äidiltä ihan hirveän itsekästä tehdä asupostaus itsestään ja omista talvilämmikkeistään esittelemättä lapsen talvitamineita samalla. Kun olisihan se hyvä että olisi edes JONKINLAISET tumput ja pipo. Ihan kuin olisi noin lähtökohtaisesti mahdotonta, että ne olisivat teidän tapauksessa ihan KUNNOLLISET :D

  VastaaPoista
 9. Inari, ehkä sun pitäisi tarjota sun alitajunnalle enemmän vaihtoehtoa, eikä myydä valkoisia paitoja esim. mulle. :D

  Ja juu, minuakin huvitti tuo ajatus, että jos kerron omasta pukeutumisestani, sulkee se automaattisesti pois sen että olisin uhrannut edes pienen JONKINLAISEN ajatuksen lapseni vaatettamiseen. :D

  VastaaPoista
 10. ihana neule, onko sekin kappahlista? niin pehmoisen ja lämpimän näköinen, uijui <3 ja mieletön kirpparilöytö nuo rattaat, vau!

  VastaaPoista
 11. Tuo printti oli niin valloittava, että ryntäsin heti KappAhliin, kun näin tämän tunikan blogissasi. Tänään haen omakseni. <3

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!