20110916

yksi huurteinen, kiitos

Vuosien varrella on tullut tungettua tukkaan ties mitä värejä. On ollut kestoväriä ja suoraväriä ja shokkiväriä ja vaalennusainetta. Kokemusta on varmaan sadoista värjäyskerroista omaan ja muiden päähän. En olisi uskonut, että kaiken tämän jälkeen löytyy tuote joka kertakaikkiaan jätti minut seisomaan ällikällä.

Elämäni kertakaikkiaanikinäkoskaan helpoin hiustenvärjäys. Siis koskaan.


Ostin värin hauskan nimen perusteella (kriteerinsä kullakin hei!) ja siksi, että se oli tarjouksessa. Olin varavaihtoehtona salaa suunnitellut meneväni tarvittaessa kampaajalle jossa en ole käynyt sitten ylioppilasjuhlien. Sen kummempia miettimättä tartuin toimeen ja hämmennyin kun paketista ilmestyi outo pursotusosa väripulloon kiinnitettäväksi. En kuitenkaan antanut sen häiritä, vaan kaadoin tarvittavat litkut keskenään samaan puteliin ja aloin tottuneesti ravistella lukien samalla ohjeita.

Joissa luki isolla, että ILMAN RAVISTAMISTA.

Saamari!

Onneksi en ehtinyt näemmä saada kovin suurta vahinkoa aikaan vuosikausia selkärankaan imeytyneillä ohjeillani vaan vaahto tursusi tuubista sileänä ja tasaisena. Ja sitä oli paljon. Ei valumia, ei roiskeita kylpyhuoneessa (pssst. ainakin kirkkaanpinkit roiskeet lähtivät vuosia sitten näppärästi pyykinpesujauheella hankaamalla), ei aikaakaan kun koko päässä oli nopeasti tummeneva sävy ja klipsipidennyksissä sama mössö. Yllättävää kyllä, yksi puteli riitti myös tähän kaikkeen vaikka olinkin varalta ostanut kaksi.

Haju oli miellyttävä jos niin nyt kestoväristä voi sanoa, lopputulos on kaunis ja mikä parasta, yltiöpäisen takkuiset pidennyksetkin suoristuivat oikein silmissä mukana tulevalla hoitoaineella. Olen ihan oikeasti ällistynyt.

Niin se värin nimi. Se on huurteinen ruskea.Taustalla näkyvä kastelukannuinstallaatio on P:n käsialaa.

4 kommenttia:

 1. Sublime Mousset on ihan parhaita hiusvärejä! Itekin ostin just äsken uuden väripaketin (sävy 70 houkutteleva tummanvaalea :D) ja kohta isken päähän. Tän helpommaks ei kyllä kotivärjäys tule!

  VastaaPoista
 2. Minäkin valitsen hiusvärit aina nimen perusteella! Koska ei siitä paketin kyljestä kuitenkaan voi päätellä, millainen lopputulos on omassa päässä. Ja koska sävyjä on miljoona, niin ei riitä että päättää haluansa punaista, vaan pitäisi vielä valita, että onko se oma punainen nyt sitten tummanvaalea punakupari vai mikä. Otan siis aina hauskimmalla nimellä varustetun. Viime kerralla se oli huurteinen kastanja, nyt pelkkä kastanja ihan ilman huurteisuutta. Ei mitään käsitystä, onko niillä loppujen lopuksi mitään eroa.

  PS. Miten joku voi edes olla "tummanvaalea"? Eikö nuo adjektiivit vähän niinkuin sulje toisensa pois?
  PPS. Tukkas on kiva!
  PPPS. Kiitti pinkinpoistovinkistä, se saattaa tulla vielä joskus tarpeeseen ;)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis ruskea, näyttää nimensä mukaisesti ihanan huurteiselta. :) Saatanpa kokeilla itsekin, vaikka yleensä pitäydyn hitusen tummemmassa. Partavaahdolla hiusväri muuten lähtee myös kylpyhuoneen kaakeleiden saumoista! Antaa vain vaikuttaa jonkin aikaa ja hankaa sitten pois.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi4/2/12 20:24

  "PS. Miten joku voi edes olla "tummanvaalea"? Eikö nuo adjektiivit vähän niinkuin sulje toisensa pois?"


  Tummanvaalea on vähän niin kuin tummin väri, joka näyttää kuitenkin vielä vaalealta. Vaaleanruskeaa vähän vaaleampi. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!