20110903

valkoisen laatikon arvoitus ja silkkaa rakkautta

Lupasin itselleni, että ennenkuin salaperäisen valkoisen laatikon saa avata, tulee töiden olla siinä kohdassa menossa, että olemme onnistuneesti vaihtaneet lokaatiota tänne rantaveden liplatukseen.

Nyt olemme siinä kohdassa, vesi liplattaa syystuulessa ja laatikosta paljastui uusi lelu. Toivottavasti iPhoneni ei ole kovin mustasukkaista sorttia sillä meille saapui testiin HTC:n ihastuttava kämmentietokone Flyer. Sisäinen nörttini hihkuu ääneen, tämä on silkkaa rakkautta ensisilmäyksellä.

Huomaakohan P jos otan tämän ensi yöksi kainalooni?1 kommentti:

  1. HTC flyer oli pitkään (öö parisen viikkoa) mun WANTED-listalla. Sitten rakastuin Samsungin Tabiin ja kappas vain kun tuli se hankittua. Toi on kyllä kaunis (ehkä kauniimpi kuin Tab) mutta mulla painoi vaakakupissa se tabin puhelinominaisuus. Halusin eroon mun ex-rotiskosta ja koska en voi olla kokonaan ilman puhelinta enkä myöskään kokonaan työpuhelimen varassa, toimittaa mun uusi leluni myös puhelimen virkaa. AIM in LÖÖV! Mutta siis HTC:tä en kyllä unohda koskaan. Se ois ehkä vähän niinkuin ensirakkaus. Tabi vain käytännöllinen järkivalinta :-)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!