20110922

tetris

Nyt on kyllä niin monta rautaa (taas) tulessa, että saa nähdä miten selvitään. En oikein edes uskalla kunnolla ajatella mitä kaikkea on menossa, tulossa, kesken, työn alla, kalenterissa, suunnitelmissa, tehtävänä, aikataulutettu, odottamassa.

Noin puolet kodista on menossa ihan uusiksi parvekeremontin lisäksi. Ja tietenkin se kaikki pitäisi olla vaihdettuna ennen O:n synttärikemuja. Töitä on vaikka muille jakaa, onneksi on yöt ja kuulaat aamut. On kierrätykseen lähtevää, läpi käytävää, kammottava kasa työhuonetta josta pitäisi saada purettua hyllyt ja siirrettynä ne eri seinälle. Lauantaina saapuva uusi työpöytä ja uudet rattaat ihan tässä lähitienoilla odottamassa.

Olen mahduttanut tänään kymmenen aanelosta yhdelle ja viihdyttänyt samalla melkein yksivuotiasta joka minä ite kaikkea. Olen tilannut juhlatarvikkeita, puhunut puhelimessa, viihdyttänyt myös Mummua ja Pappaa, onneksi O hoiti siitä oman osansa ja hyvin hoitikin. Olen uudelleensijoittanut suurimman osan huonekaluistamme facebookitse, mailitse, puhelimitse ja tekstiviestitse. Tavoittelut erästä työprojektia jonka toivon saavani ja juonut ties kuinka monta kupillista kahvia.

Meiltä on viety kaikenlaista turhaa pois ja kassillinen lasia keräykseen. Meille on tuotu ihania juttuja, kaksi ruusua ja pullollinen kuohuvaa. Uusia käyntikortteja tuli postissa laskujen seassa ja keittiön kaapit on siivottu. Loppuillasta kuulin, että meille muuttaa uusi sohva. Joku sellainen Skannon ihanuus josta olen vain unelmoinut.

Nyt kun vielä selviäisi kaikista niistä tapaamisista, deadlineista, organisoinnista, peräkärryistä, kokoamisista, haalarimerkeistä, ohjelmalehtisistä, O:n pieneksi jääneiden vaatteiden kierrätyksestä ja suursiivouksesta.

Elämä on kasa tetris-palikoita jotka pitää asetella juuri oikein jotta kokonaiset rivit katoavat.

2 kommenttia:

  1. Pidän todella paljon viimeisestä virkkeestä. Pysähdyin oikein pohtimaan hauskaa metaforaasi. Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Minulla on usein tuollainen tetris-olo. Etenkin tuo kadottamiskohta, pitää ensin olla niin monta asiaa paikallaan, että jokin on tehty, kunnossa, valmis, painettu, tai jotain muuta vastaavaa. :)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!