20110914

suutarin lapsella on vihdoin uudet nettisivut

Olen salaa vaivihkaa taustalla puurtanut ja ahertanut jo pidemmän aikaa. Muiden töiden ohella olen pikkuruiset vapaat (pääasiassa yölliset) hetket käyttänyt tähän. Ajastaan jo aikoja sitten jälkeenjäänet sivuni ovat vihdoin saaneet uuden ilmeen ja päivittyneet muuten ajan tasalle.. On muuten melkoinen savotta kaivella kaikki vuosikausien kuvakansiot löytääkseen tarpeeksi suuria kuvia juuri oikeista asioista. Pikkuviilaustahan ne ovat vielä vailla, osa töistä puuttuu edelleen ja kaikenlaista on vielä työn alla.

Ylpeänä kuitenkin esittelen vihdoin ja viimein.


P.S. Oikeasti olen meteorologin tytär.

3 kommenttia:

 1. Kävin vilkaisemassa päivitettyjä sivuja ja hienoltahan nuo näyttää! Huomasin samalla pienen pugin: Behind the scene sivulla graphic design-linkki on rikki.
  Kiehtovan näköisiä nuo tulipallon käsittely kuvat muuten.

  VastaaPoista
 2. Hei, kiitos kun huomasit, kävin heti päivittämässä sen. Vaikka kuinka itse muka testaa joka suuntaan niin aina sinne jotain jää. :D

  Tulipallo on ihan mainio väline joskin se on tosiaan aika pieni eikä esimerkiksi esityksessä näkyisi juurikaan. Olenkin ihan puhtaasti leikkinyt sillä muuten vaan. :)

  VastaaPoista
 3. Hienot sivut!
  art sivuilla ei contact linkki toimi, tiedoksi :)

  Sivut olivat mukavat ja luettavat, vain yksi juttu, ne mustat nuolet sivuilla joista pääsee työstä toiseen, jotenkin katoavat. Ainakin itse en löytänyt niitä aluksi ollenkaan ja nyt kun tiedän niiden olemassaolon, ne silti jotenkin katoavat silmistäni liian helposti ja aiheuttavat pienen "äh" toteamuksen kun mietin mites siihen seuraavaan työhön pääsi :D
  Ehkäpä jos ne olisivat hieman kauempana reunoilla, ei niin kiinni kuvassa keskellä.

  Ongelma tosin saattaa olla vain mun päässä ja silmissä :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!