20110903

minäetminä

Minä en oikein osaa päättää, käsittelisikö tämä teksti lapsen pukemista mustaan ja siihen liittyviä ennakkoluuloja vai tuota kotiäitien Tupperwarea joka otti meihin yhteyttä ja halusi lahjoittaa testiin yhden tuotteen. Vai sitä, ettei kyseinen merkki eli Me&I ollut minulle millään tavalla tuttu ennen oman lapsen saantia tai sitä, että miksi ihmeessä lastenvaatemerkit tekevät ylipäätään aikuisten vaatteita jos niissä ei ole mitään muuta ideaa kuin tehdä samaa suuremmassa koossa. Tai jos ihan totta puhutaan niin mietin kirjoittaisinko siitä, etten edes ollut aiemmin tajunnut lastenvaatemerkkien valmistavan tosiaan myös aikuisille vaatteita ennenkuin tästä tuli Oi mutsi mutsin kanssa puhetta.


Toisaalta voisin kirjoittaa myös tuosta kammottavasta kankaasta jota joka paikkaan tungetaan, velourista, plyyssistä. Miten se edes kirjoitetaan tai mitä eroa on velourilla ja plyyyyyyyssshillä. Vai ovatko ne sama asia jota en vain nyt jaksa edes googlettaa. Kyse on kuitenkin kankaasta joka etenkin lastenvaatteista valtaa alaa. Meilläkin on muutamat pökät kyseisestä materiaalista ollut käytössä mutta en voisi kuvitellakaan pukevani itse päälle jotain velourista.

Voisin kirjoittaa siitä, että niin ihanat kuin nuo uudenuutukaiset pöllöhousut ovatkin, on niissä hämmentävän samannäköinen resori-idea kuin Shampoodlen vastaavissa jotka hankimme O:lle jo aikoja sitten.


Ehkä kirjoitan sittenkin siitä, että taskuista pilkottavat elukat ovat kutkutelleet mieltäni jo aikaisemmin ja postaan vaan rennosti pari kuvaa meidän kotininjasta niissä uusissa housuissa ja P:n ostama pikimusta huppari päällään.5 kommenttia:

 1. Haha, hirveesti hyviä aiheita! Minulla on sellainen ylimukava kotiasu velourista, ja ajattelin hankkia toisenkin kohta kun nykyisestä aika jättää. Se on hei ihana... :-)

  VastaaPoista
 2. Voisitko kirjoittaa siitä mitä suunnittelua näet Me&I:n bloggarimallistossa? Mitä se tyyppi o suunnitellut. T: nimin Cool& Comfy 4 eva

  VastaaPoista
 3. ja voisitko kirjoittaa siitä, miten ihmeessä pystyt pitämään lapsella mustia vaatteita päällä, kodissa jossa asuu myös vaalea ragdoll?

  Sen jälkeen kun hommasin ensimmäisen kissani 10 vuotta sitten, olen joutunut karsimaan kaikki mustat vaatteet vaatekaapistani. En siis ymmärrä, miten te voitte pitää mustia vaatteita kotona. Vai onko teillä 10 teippiharjaa eteisessä, millä puhdistatte vaatteet ennen ulos lähtemistä?

  Ostin kirpparilta Sohville ihanat tummansiniset velourhousut. Kun se oli kontannut lattialla ne päällä 5 min, tajusin virheeni. En voi koskaan päästää sitä ihmisten ilmoille ne päällä, sillä en jaksa harjata niitä miljoonaan kertaan ennen ulos lähtöä. Tai ehkä en osaa olla vain tarpeeksi huoleton.

  VastaaPoista
 4. En voinut olla virnuilematta, kun nyt vasta huomasin tän postauksen. Mä olen tässä pari päivää purnannut, kun pojalle ei löydä enää 86 koosta ylöspäin velour-verkkareista mistään! :D Tyttöjen puolelta vaan. Ne vaan tuntuu niin ihanan pehmoisilta ja lämpöisiltä. Ei ole onneksi eläimiä niin ei tartu karvatkaan. Mut noi kurkkivat eläimet on ihanat.

  Harvemmin kommentoin vaikka joka päivä käyn lukemassa. Nyt tulin vinkkaa sulle kun muistan sen postauksen, jossa järjestit teidän kaikki johdot. Jos ei ole vielä tullut vastaan niin tässä ratkaisu: johtojemma.fi. Sieltä ratkaisu(ja) monen johto-ongelmaan. Ihastuin miten yksinkertaista käyttödesign voi joskus olla. Tulee mieleen, että miksen mä keksinyt tota.

  Ja sitten muistin Kottaraisen johtovyyhdit. :D

  VastaaPoista
 5. Sannika, pitäisiköhän minunkin harkita? Nimenomaan nämä kotiasut tuntuvat olevan kehuista päätellen ihan mahtavia ja itse en jotenkin osaa kuvitella itseäni sellaiseen, tuntisin oloni pieneksi nahkeaksi sieneksi. Ehkä. :D

  Oi mutsi, heheh, täytyy myöntää, että ei kyllä tämä suunnittelu oikein vakuuttanut. Todellakin, ihan hiton cool ja etenkin comfy!

  verski, mä voisin oikeastaan tunnustaa, että teippiharjan sijaan mä käytän mielelläni photoshopia. On meillä niitä teippiharjojakin ja lukittava vaatehuone jota ei saa kahvaan hyppäämällä auki. Ja vielä kätevästi sekä musta, että valkoinen kissa niin on varmasti näkyviä karvoja ihan kaiken värisissä vaatteissa. :D

  Sonja, tämä on kieltämättä jotenkin tunteita herättävä aihe tämä velour. :D

  Kiitos johtojemmavinkistä, jossain sen bongasinkin ohimennen mutta sen tarkempi tutkailu jäi tekemättä. Nyt voisinkin vilkaista uudestaan ihan ajan kanssa josko meidänkin johdot todella saisi piiloon. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!