20110925

mä nää ihan äkkiä vaan

S paahtoi kauheaa vauhtia eteenpäin ruotsalaisjätin nuolilla merkityillä käytävillä, ennenkuin yhtäkkiä totesi ääneen, että onpa kiva kun voi ihan rauhassa katella eikä vilkuilla paniikissa joka suuntaan, että mä ihan äkkiä nää vaan.


Muutaman maisemakierroksen ja muutamaan ruotsalaisjättikierroksen yhteenlaskettu aika oli yli kuusi tuntia joka kului rattoisasti niin meidän kuin jälkikasvunkin osalta. Sekä O, että vieraileva tähti omissa vaunuissaan, viihtyivät mainiosti molemmat kierrokset, kahvit, lounaan ja automatkatkin melkein. Ihme paikka tuo Ikea.Päällä oli mustaa mustaa muutamalla harmaalla tehosteella ja lopulta kärryt täynnä tavaraa. Niinhän se menee, mä meen vaan kattoon nää ihan äkkiä ja hups, yhtäkkiä sitä on siellä itsepalveluvaraston käytävillä ja miettii, että miten nämä saadaan mahdutettua kärryyn saati autoon.


Hyvin saatiin. Ja P kiitteli pikkumiestä pelastamisestaan Ikea-kohtalolta. Valitettavasti se ilo jäi melko lyhytaikaiseksi. Tehtiin nimittäin toinen keikka P:n kanssa perjantaina.

Minä en pelleillyt kun sanoin, että iso osa kodista on menossa mullinmallin uusiksi.

4 kommenttia:

 1. Kaverini oli löytänyt tuolit keittiönpöydän ääreen Ikean kuvastosta ja vinkui miestään Ikean-reissulle. (Asuivat Tampereella ja silloin siellä ei ollut vielä Ikeaa.) Yhtenä aamuna mies tokaisi "Lähdettäiskö nyt sinne Ikeaan?" Kaverini kiljui innosta, otti matkalukemiseksi Ikean paksun kuvaston autoon ja ympyröi matkan aikana kaikkea mitä halusi siellä katsella.

  Auto kaartoi pihaan, mies paineli edellä sisälle, käveli hankittavien tuolien luo, pinosi ne, käveli kassalle ja paineli ulos. Ystäväni juoksi perässä ja yritti sanoa että kun tänne asti ollaan tultu niin kateltaisko jotain muutakin.. "Tuoleja tänne tultiin ostamaan", mies vain tokaisi.

  Heidän Ikean reissunsa, josta nainen oli haaveillut kuukausia, kesti yhteensä 17 minuuttia plus vajaan neljän tunnin automatkan.

  Hahaahaha!!!!

  VastaaPoista
 2. Nina, aaahhhaaaahh! En kestä! Miehet! :D

  Meillä on oikeastaan P:n kanssa diili, että hän ei tule Ikeaan, odottaa tarvittaessa parkkiksella mutta sen lähemmäs ei tule. Perjantaina oli pakko kun oli sen verran isoa ostettavaa ympyröitynä mutta lupasin, että muuta ei katsella kuin ne mitä tultiin hakemaan. Siksi kävinkin S:n kanssa etukäteen. :D

  VastaaPoista
 3. Hehee, meilläkin mies äpättää Ikeassa ihan koko ajan, että nyt vaan äkkiä otetaan mitä tarvitaan eikä katella mitään ylimääräistä, että päästään täältä joskus poiskin xD Onneksi ensi kesänä saadaan oma Iksu tänne meidänkin perukoille, niin sitten pääsen helposti itsekseni kiertelemään ja hypistelemään kaikessa rauhassa :D

  Ja hei suurella mielenkiinnolla odottelen kuvia, että miltä teidän "uusi" koti sit näyttää!

  VastaaPoista
 4. Mä kiinnitin huomiota vasta nyt, että oot laihtunut ihan valtavan paljon!! ♥
  Täälläkin innolla ootetaan miltä teidän uusittu koti tulee näyttämään.
  Ja vielä senkin halusin sanoa, että kohtalotoveri täälläkin tuohon miehet + Ikea jutskaan. Oma mieheni tykkää kyllä käydä Ikeassa syömässä ja joskus harvoin suostuu Ikeaan kanssani, mutta itseasiassa se harvoin tapahtuu kerran vuodessa kun käydään Haaparannalla. Siellä minä saan tehdä pikaisen kierroksen mies mukanani. Muulloin kannattaa mennä naisten kesken ;).

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!