20110919

likistelyä ja lempivaatteita

O halailee mielellään, ottaa kaksi käsin kiinni ja rutistaa. Useimmiten kaupan päälle tulee pari puuroista  märkää suukkoja. On se vaan sellainen muru. Tietty kuvissa ei voi halailla, pitää olla coolisti vähän totinen.


Päällä O:lla on tietenkin tyylikkäät city-vaatteet mustine huppareineen. Väripilkkuna syksyn kausiväreissä olevat sukat limenvihreillä ja turkooseilla raidoilla ja turkoosi kukkabody josta on tullut ihan suursuosikki. Allekirjoittanut on puolestaan myös sonnustautunut kahden ehdottoman lempimerkin vaatteisiin. Ei ole All Saintsin ja Objectin voittanutta. Mekko ensinmainitusta ja hupullinen neuletakkiasia jälkimmäisestä.4 kommenttia:

 1. Hei, ihan mahtava uusi tukka! Milloin oot tummaksi hiukset värjännyt? Mä oon ihan tipahtanut kärryiltä, kun oon kaiken kiireen keskellä viettänyt hiljaiseloa blogimaailmassa...

  Sopii sulle. Tosi kiva, syksyinen look. :-)

  VastaaPoista
 2. Hihii, meidän pojan vaatekaapista löytyy sama musta huppari ja samanlaiset raitasukat :) Jälkimmäiset ovat tosin jo jääneet aika pieniksi - sain ne lahjaksi raskausaikana vauvakutsuilla, ja silloin sukat näyttivät ihan vaaaaltavilta muihin vaatteisiin verrattuna.

  Mä huomaan muuten epäilyttävän usein pukevani pojan samanlaisiin vaatteisiin kuin itseni. Yleensä tajuan sen vasta kun joku huomauttaa humoristisesti asiasta. Onneksi itselläni ei vielä sentään ole välikausihaalaria!

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs O on totisella päällä :D

  Tuo body on kyllä aikas ihq. Harmi, kun nämä neidit alkavat olla niin samaa kokoa, ettei teiltä enää kierrätetä vaatteita meille muille. Vai? ;)

  VastaaPoista
 4. Sascia, ihan tuossa hiljattain tempaisin kun alkoi tympiä se edellinen epäväri. Siitä on postauskin, siitä värjäämisestä. :D

  ONIA, kieltämättä aina välillä huomaa jos ei ihan samanlaisia vaatekappaleita niin ainakin sävyttäneensä itsensä lapseen tai toisinpäin. :D Me oltiin tosi innoissaan tuosta hupparista koska kokomusta vaatteita on tosi hankala löytää ja meillä hupparit ovat kovassa käytössä jotenkin senkin puolesta mainio löytö. Välikausihaalarihan olisi mahtava, justhan tässä oli se JumpIn -kausi kun niitä näkyi vähän joka blogissa. :D

  verski, joo en tiedä mikä esimurrosikä siihen on iskenyt. :D Mun puolesta voidaan kyllä kierrättää mutta taitaa olla tosiaan koot niin lähekkäin ettei kerkiä?

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!