20110913

eromatto ja pyhäpipo

Erään eron myötä muutti meille uusi matto. Se on oudonvärinen, melkein keltainen muttei kuitenkaan, melkein oranssi mutta liian vaalea, melkein sinapinvärinen muttei sinnepäinkään. Oudon sympaattisella tavalla se kuitenkin näyttää hauskalta ja päätyi olohuoneeseen totuttelemaan oloonsa meillä. On tainnut tulla jäädäkseen.


Viime aikoihin on mahtunut muutakin sympaattista. Mainitulla Design Marketilla tuli tietenkin vastaan ties mitä ihanuuksia mutta pysyin lujana ja pidin hankinnat minimissä. Kiertelinkin loppujen lopuksi aika ylimalkaisesti ja hankin melkein pelkästään juttuja joita olin miettinyt jo aiemmin. Eräällä kojulla kuitenkin hurahti tovi jos toinenkin. Sympaattisen huvimajan alla majaili mahtava kaksikko. Lupasin kuvata kyseisen sirkusteltan ja kotoisan majan yhdistelmän teille tänne blogiin mutta kamerani ei ollut sitten kuitenkaan tehnyt yhteistyötä.Tärkeämpää on kuitenkin tuo mainittu kaksikko jotka ovat siis Hanna Hañhi ja Tarmo Lokki tai näin he ainakin esittäytyvät sillä he ovat Hañhi Designin ja Lokki Designin (kuinka yllättävää!) takana. Painettujen kankaiden muodostaman katon alla ehdittiin puolessa tunnissa puhua luovien alojen palkkauksesta, kankaanpainamisesta (tietenkin), lapsista, kouluttautumisesta, yrittäjyydestä, Outokummusta, kartoista, mustetarhatesteistä ja mikä tärkeintä, ihanista tuotteista joiden värikkyyttä ja leikkisyyttä lähinnä katselin suu auki.
Kaksikko ideoi ja tarttuu näemmä vikkelästi tuumasta toimeen sillä valikoima oli uskomattoman laaja, ideat viimeisteltyjä ja värimaailma raikas ja viehättävä. Oli kankaita, uniikkivaatteita, tyynyliinoja, tarjottimia, purkkeja, pussukoita ja villejä pipoja. Eräs herrasmies oli kuulemma käynyt pyhäpipon ostamassa ja tullee myöhemmin hankkimaan netitse arkipipon. Myös meille muutti pyhäpipo Hañhen valikoimista ja pari muutakin juttua Hanna valkkasi minulle mukaan blogissa arvioitaviksi. Upea oli myös Hannan omin käsin ompelema hame printeillä ja pussihelmalla. Suoraan sanoen kyseinen hamonen jäi kutkuttelemaan mieltä ihan huolella. Myös haukimekko oli kaunis ja haukiprintti kuulemma yksi suosituimmista koko valikoimassa. Ei ihme! Muutkin printit ovat mainioita, on koiraa ja Iisalmen karttaa, Tikka Tirehtööriä ja sirkusheppaa kuten meidän pyhäpipossa. Kaikki näistä painetaan käsin ja osassa tuotteista hyödynnetään myös kierrätysmateriaaleja. Lisää tietoa löydät niin facebookista kuin Hañhen kotisivuiltakin. Lokkia ja blogia unohtamatta.


Ja on kuulkaa luvattu minulle karjalanpiirakat ja kaikki jos ilmestyn jonain päivänä ateljeestudioshowroomkauppaan Joensuun perukoille. Lupaan, että tarjous koskee teitäkin jos vain liikutte siellä päin!

Pyhäpipo sai paljon kannatusta meillä kotona. P harmittelee kun se ei mahdu hänelle ja minulle unohdettiin tekijöiden toimesta kertoa, että kaupan päälle tuli jonkinlaisia breakdance-muuvseja.10 kommenttia:

 1. Ooh, meitsi tykkää hameesta ja mekosta! Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja!! Pitääkin tutkia noita nettisivuja!!

  ..ja kun tuo musta-valkoinen puku jää teille pieneksi, voisin ostaa sen..? :) Tällä äiteellä on samanlainen mekko, joten voisin samistella toisen neitoseni kanssa sitten :D

  VastaaPoista
 3. Hanhelta löytyy kyllä kivoja juttuja :)

  VastaaPoista
 4. Oi kiitos, kun kerroit Hanhesta ja Lokista :) Mistä tuon pikku breikkarin raitapuku on?

  VastaaPoista
 5. Ihana raitapuku taitaa olla Marimekkoa!

  VastaaPoista
 6. Oijoijoi! Mistä tuollaisen haalarin voi ostaa? Aivan ihana ja sellainen on melkeinpä 'pakko' löytää meidän poikaselle.

  VastaaPoista
 7. Mainioita kuoseja ja tuotteita :)

  Blogissani on muuten sinulle ruusuja!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa huomata, että nämä tuotteet vetoavat muihinkin. Tsekatkaa ihmeessä tarkemmin!

  Ja raitahaalari on tosiaan Marimekkoa kuten tuolla jo yllä todettiin, on ihan ykkönen päällä ja breikatessa. :D

  Iitunen, laita sähköpostia niin neuvotellaan haalarin muuttamisesta teille sitten kun sen aika on. :)

  Riikka, ooh, voi että. Kiitos!

  VastaaPoista
 9. Oi hitsi vie mikä mekko!
  Noihin tuotteisiin ei kyllä vaan voi olla rakastumatta. <3
  Täytyy varmasti sijoittaa tuollaisiin ihanuuksiin itse, taikka pyytää joulupukilta (lue: suoraan sanoen "vihjata" miehelle) ja toivoa synttärilahjaksi.. :]
  Ja varmasti kun Joensuun lähellekin eksyy niin täytyy poiketa!
  Ja kiitos kun esittelet meille aina kaikkia helmiä! 8)

  Tiqqqu

  p.s. Voisin ryöstää sun vaatekaappisi sisällön, se verran olen jo vihertävä sen sisällöstä. :DD

  p.p.s. tämä nyt ei varmaankaan liity aiheeseen mutta mitenkäs on edistynyt se lasinkeräys/kierrätyspiste teidän taloyhtiössä??

  VastaaPoista
 10. Hanna on ihana!(ja minun opiskelukamu) Saisinpa edes puolet siitä energiasta ja ilosta, mitä sillä naisella on. Ihaninta Hanhen tuotteissa on, että Hannan persoona tulee niistä loistavasti esille.
  Toivottavasti matkakavereita saa vielä?!?!?

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!