20110819

tyylikästä ja työasioita

Minä jotenkin ajattelin, että suhaaminen lomalta pikaisesti pääkaupunkiseudulle olisi tyylikästä. Coolia ja kiireistä. Että pyrähtäisin vain vähän työasioissa tänne, parille kuvauskeikalle ja vaikka vähän terassillekin. Ajattelin istuvani aurinkolasit päässä bussissa, laukussa lähinnä läppäri ja järjestelmäkamera. Joissain rennon tyylikkäissä vaatteissa, tukka huolettomalla nutturalla.

Noh. Totuus on toisenlainen. Perinteinen lomanalkuflunssa iski ja tyylikkäästä ei ollut tietoakaan kun koko matka kului aivastellessa. Coolia olivat ainoastaan sitruunanmakuiset Mynthonit ja jääkylmä hiki joka puski pintaan ajoittain. Kiireistä lähinnä nenän niistäminen ennenkuin soljuvat vanat ehtivät nenästä kovin paljon pidemmälle. Aurinkolasit toki peittivät näppärästi turvonneet, vuotavat silmät. Huolettomasta nutturasta ei ole tietoakaan ja kassi on täynnä nenäliinoja.

Että kivoja työasioita vaan mullekin.

3 kommenttia:

  1. No voih, onpa kurjaa :( Äkkiä kotiin sieltä parantelemaan itseäsi! On sinun vuorosi lomailla :)

    VastaaPoista
  2. Pikaista paranemista!! Täällä myös ollaan coolisti räkätaudissa. Ja just kun mun piti lähteä huomenna tyttöjen kanssa Tukholmaan :(

    VastaaPoista
  3. Pikaista paranemista!

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!