20110827

työpöytä täynnä värikkäitä tyyppejäKolmemetrisen messuseinäkkeen tyypit olivat sen verran hauskaa seuraa, että ansaitsevat ihan oman postauksensa. Koko projekti on ehdottomasti yksi hulvattomimmista missä olen ollut mukana, piirrellyt possuja yömyöhään, pohtinut luomupavun olemusta, siilille sopivia sävyjä. Kantanut kassikaupalla leluja kotiin maalausmalleiksi, piirtänyt tuttipulloja, tomaatteja ja saukon.Jokainen tyypeistä on syntynyt paperille yksitellen ja jokaisesta on niin värillinen maalattu versio kuin pari luonnosmaisempaa piirrostakin. Vasta ihan lopuksi olen koonnut kaverit yhteen. Studiona on toiminut valkoinen vesiväripaperi teipattuna seinään, siinä on jokainen poseerannut prosessin ajan. Vapaa-ajallaan ovat hengailleet sulassa sovussa niin pitkin työpöytää kuin O:n leikeissäkin.


Tämä on ollut sikäli virkistävää myös, että vaikka minä kannatan edelleen paljon perinteistä paperille tekemistä, ovat useimmat työt kuitenkin pääosin koneella naputella ja veivaamista. Tässä pääsi taas piirtämään sydämensä kyllyydestä, kaivamaan pensselit pölykerroksen alta ja sotkemaan työhuonetta muullakin kuin kirosanatulvalla.Lopputulokseen haettiin rosoa ja kädenjälkeä joten päädyin yhdistämään digitaalista ja perinteistä kuvantekemistä. Näin sain mukaan kerroksellisuutta, elävyyttä, maalausmaisuuden ja piirrosjäljen kärsimättä. Tuotteiden värit ovat jo niin valloittavan räiskyviä, että oli ilo antaa palaa oikein kunnolla ja etsiä oikeita sävyjä.Kaiken sotkun jälkeen syntyi kymmenen potrettia jotka lopulta pistivät hynttyyt yhteen ja päätyivät messuseinälle. Kiitos vielä kaikille jotka tekivät tästä projektista mahdollista, minulla on ollut suunnattoman hauskaa!

Ja tässä ovat itse päähenkilöt vielä kerran!8 kommenttia:

 1. Niin hienoja!!! Mä rakastan jokaista noista kuvista, saukkoa ehkä kuitenkin eniten. :) Että sä olet taitava! *palvoo*

  VastaaPoista
 2. Ei voi olla kuin kateellinen! Ihania pehmoja, jotka varmasti valloittavat monia sydämiä.

  Muutenkin ihanan piristävä blogi, taustalla olen jo pidemmän aikaa seuraillut, jo ennen O:n syntymää.

  VastaaPoista
 3. Sulla vaan on niiiin pirun hieno blogi. -huoh-
  Kiitos, edelleen. Niin paljon paskaa liikkuu blogimaailmassa, tämä on hieno valopilkku siellä joukossa.

  VastaaPoista
 4. sä oot kyllä todella taitava! aivan ihania ja kauniita kuvia. toi saukko vei mun sydämen! <3

  VastaaPoista
 5. Olet valtavan taitava, ilo katsoa näitä töitäsi! Tuo viinirypäletyttö on kyllä ihana <3

  Ja kirjoitat hyvin tuossa ylempänä luovan työn tekemisestä, oman työn arvostamisesta jne. Juuri noin!

  Karamellimaan Piparminttu

  VastaaPoista
 6. I-HA-NIA!!! Voi miten olet taitava!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!