20110820

melkein kuin bussin kyljessä

Puuroisesta olosta huolimatta en voinut olla hymyilemättä vähän salaa. Siinä se nyt on, se kuukausien työn tulos. Lukemattomia luonnoksia, monen monta pannullista kahvia. Kymmeniä sähköposteja, itkua, hammastenkiristystä, siveltimen lentoa ja räiskyviä värejä. Niin piirroksissa kuin pöydälläkin. Naurua ja yötöitä, innostusta ja iloa.


Oikeastaan on vähän vaikea tajuta, että tästä viidentoista tuuman näytöltä voi karata tuollaisia metrin korkuisia tyyppejä. Haaveilin joskus kauan sitten, että jonain päivänä saisin suunnitella jotain bussin kylkeen. Kai tämä lasketaan, on se ainakin samaa kokoluokkaa, eikö vain?
Lisäksi suunniteltiin logokyltti kepeine pilvineen. Muotoonleikkaus toi ihan uusia ulottuvuuksia eräänä iltana kynästä syntyneeseen pilvenlonkaan ja samoja tyyppejä tässäkin seikkailee.
Ja pääsin vielä suosikkini, possun kanssa yhteiskuvaankin. Kuka on teidän suosikkinne?9 kommenttia:

 1. Aivan valloittavia, ei voi muuta kuin ihastella!

  VastaaPoista
 2. Upeaa, upeaa, upeaa!

  Kädenjälkeäsi voi vaan ihastella!

  Mun suosikkini on tuo rotta.

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän hienoja....!Kyllä noista voi olla ylpeä!=)

  VastaaPoista
 4. Oi että on upean näköistä! Paljon onnea!

  VastaaPoista
 5. Ihan mahdottoman hieno. Olet sina kylla ihan jarjettoman lahjakas. :)

  VastaaPoista
 6. Eniten tykkään noista luonnosmaisista hahmoista värikuvien yllä sekä silhuettityypeistä. Ja tietty siitä koirasta noista hahmoista!

  VastaaPoista
 7. Jes! Näyttää tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista
 8. Oiiiii, upeaa jälkeä ja valloittavan suloisia otuksia! Ihan huippua! :D

  VastaaPoista
 9. Tuli noista kuvissa näkyvistä kattopalkeista mieleen että onko nuo mahdollisesti kuvattu Forma-messuilla? Jos on, niin kävin viikko sitten perjantaina ihastelemassa noita siellä ihan livenä :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!