20110712

tärähtänyttä

Eilen tarkastelin painovedosta. Etsin tiheällä kammalla tärähtäneitä viivoja, palkkeja, sanoja. En löytänyt yhtäkään, kaikki on siellä missä pitääkin. Jokainen pala oikealla paikallaan. 378 sivua. Ensimmäinen päivä elokuuta on sitten uunituoreita oppaita. Lupasin rynnätä kahville kahmimaan lämpimäiset päältä.

Tänään ovat kuvat tärähtäneitä tarkoituksella. Heilahtaneet haluamaani suuntaan. Välillä on vähän raskasta vaihtaa moodia lennosta työstä toiseen mutta tämänpäiväinen uskomaton väri-iloittelu oli ehdottomasti sen arvoista. En malttaisi millään lopettaa saati odottaa, että nämä saadaan painosta myös.

Tärähtäneitä on myös osa valokuvista. Ne on niitä taidekuvia.


Ja hei ihan tärähtänyt aasinsilta mutta Tärähtäneet Ämmät on ihan loistava taiteilijakollektiivi. Jos et tiedä mistä puhun, tsekkaa ihmeessä täältä.

2 kommenttia:

  1. Nutty Tarts on kylla loistava. Minulta loytyy kaapista joululahjaksi saamani rintakarvatoppi. Kertaakaan en ole viela julkisella paikalla kayttanyt mutta enkohan tasta viela rohkaistu! :D

    VastaaPoista
  2. Elli, mahtavaa! Anna mennä!

    Pakko ylpeänä vielä kertoa, että kyseinen kaksikko on allekirjoittaneen luokkakavereita ja on mielettömän hienoa nähdä miten ihmiset saavat aikaan vaikka mitä. :)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!