20110715

perjantaipuuhaa

Kerrankos sitä selvittelee mihin helvettiin on (jälleen) kadonnut yksi isoista palkoista kun palkkahallinto vastaa maililla jossa kertoo lähtevänsä juuri nyt lomalle, toivottavasti ehtii hei tonne elokuun lopun maksuihin.

Kerrankos sitä pesee kakkaa olohuoneen pörrömatosta kun O hokee vieressä Oijoijoijoiiiiiii.

3 kommenttia:

 1. Jos sen palkan piti tulla nyt, niin vastaa että toivottavasti tulee sitten elokuun lopulla asiaankuuluvineen myöhästymisprosentteineen..
  Kummasti itselle tuli heti seuraavana päivänä kun palkkahallinnolle oli käynyt samanlainen kämmi ja sanoivat että tulee sitten seuraavan palkan mukana.

  Voi tuota O:ta, ihana kun toinen sympistelee vieressä.
  Näytin kerran O:n kuvan siskolle joka on sangen lapsenvastainen ja jonka mielestä kaikki vauvat on rumia (ei, ei vihaa lapsia, on vaan täysin avuton niiden kanssa ja hieman kammoksuu vauvoja koska pelkää että tekee jotain väärin).

  Totes ihmeissään että kyllä on muuten nätti napero, "en tiennyt että ne voi olla noin pienenä noin nättejä" :D :D

  -A

  VastaaPoista
 2. Voi mahoton, onpa kurja ootella elokuun lopulle palkkaa. Argh. Voin vain kuvitella miten harmittaa tommoset unohdukset. Puuuh. Aika erikoista ettei nyt ennen lomalle lähtöään voinut ottaa pinon ensimmäiseksi sinun juttua ja jättää muut loman jälkeiseen aikaan hoidettavaksi. Erittäin kurjaa!

  Voihan O minkä teki :D. Ei sais yhtään hymyillä, tiiän miten ärsyttävää on siivota karvalankamatosta kakkaa.

  VastaaPoista
 3. Palkka-asiaa on nyt selvitelty pitkällisesti ja se saapunee ennen elokuun loppua mutta ei ihan niin nopeasti kuin ajattelin. Ärf. Saapuu nyt kuitenkin, se on pääasia. Kiitos tsemppauksista.

  O lähettää A:n siskolle terkkuja, ihanasti sanottu! :D :D

  Hipsu, joo, ei muakaan sillä hetkellä hymyilyttänyt. Nyt voi jo vähän nauraakin. :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!