20110705

mutta mitä tapahtui sillä aikaa


Mitä oikein tapahtui sillä aikaa kun aurinko paistoi, helle valtasi rannat, kadut ja kodit. Kun blogissakaan ei tapahdu mitään.

Sillä aikaa maailmaan saapui uusi pieni ihminen. Onnea S ja tervetuloa maailmaan, pieni.


Sillä aikaa on isi viettänyt laatuaikaa O:n kanssa. Ja allekirjoittanut haluaisi huomauttaa, että useimmiten työnteko ei ole niinkään pois O:lta kuin minun omasta ajastani tai unista. Molempia on ollut kovin vähän viime aikoina. Asiaa kompensoi huomattavasti silkkana hangonkeksinä mökiltä palannut O joka taputti innoissaan käsiään yhteen ja hymyili koko kahden hampaan leveydeltä.


Sillä aikaa ovat työpöydät ja yöt täyttyneet. Mintunvihreistä piirroksista, pilvistä ja skannerista. Paperikasoista, loputtomista korjaus- ja muistilistoista. Millintarkoista ohjeista, viivakoodeista. Rotista, luomupavuista, marjarahkasta. Kymmenistä kahvikupillisista, taulukoista, tuoleista. Sadoista sivuista tekstiä ja kuvaa, lukemattomista ja luetuista sähköposteista, puhelinsoitoista, tekstiviesteistä. Muovitaskuista, kirahveista, vissyvedestä ja Coca Cola Zerosta. Henkevistä keskusteluista, synnytystarinoista, piuhoista, johdoista, latureista. Ideoista, ilmiöistä, innostumisesta. Vaikka välillä meinaakin usko loppua, oikeastaan minun tekisi mieli O:n tavoin taputtaa käsiä yhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!