20110730

kylläpä nyt sisustaa

Välillä minua sisustaa. Tulee laitettua pienen ajan sisällä monta pitkään muhinutta kuntoon. Ja koska olen jälleen kerran naimisissa Illustratorini kanssa ja työn alla on vasta myöhemmin julkistettavaa tavaraa, saatte jälleen kerran sisustuskuvia.


Vuorossa makuuhuone. Ja voi kuulkaa, kuvien ulkopuolelle jäi näppärästi kasa kestovaippoja, leluja ja vaatteita. Iso kaappi joka odottaa viejää kellarivarastoon, ruma ilmankostutin ja erinäistä muuta sälää joka olisi epämiellyttävästi rikkonut kuvien harmonian. Jos en olisi niin kiireinen töiden kanssa, kuvaisin koko helahoidon uudestaan uudella putkellani. Nyt en ehdi. Kunhan ovat taas työt ajantasalla, saa sisustaa ja kuvata.Vaikka välillä voisikin varmaan sen näpertelyn sijaan ne vapaahetket vaikka nukkua, en jotenkin malta. Työtkin sujuvat paremmin kun ympärillä näyttää siltä miltä siellä haluaisi näyttävän. Keskeneräiset kotiprojektit häiritsevät ajatuksenlentoa ja hiirikättä radikaalisti. Joku joskus kysyi miten ehdin kaikkea tätä. Se ei useimmiten ole O:lta pois, se on pois minun omasta ajastani, unistani. Yöllä on hyvä naputella konetta, kiroilla teknisiä ongelmia. Etenkin nyt kun O nukkuu taas täysiä yöunia. En ole katsonut kokonaista telkkarisarjaa kuukauteen, saati lukenut lehteä rauhassa. En käynyt kaupungilla kahvilla, kuvannut kukkasia kuten kaikki muut bloggaajat näkyvät tehneen, nukkunut päiväunia tai tehnyt mitään muutakaan lomailuun viittaavaa. Ei sillä, että se haittaisi vaan sillä, että miten tämän kaiken ehtii. Sen ehtii kun tinkii jostain muusta.Makuuhuone on elänyt jatkuvassa murrostilassa. Nyt siellä on vihdoin tauluhylly ja kaksi Marimekon laukkuesitteestä napattua kuvaa siinä. Keraamiset origamieläimet ostin jouluksi mutta ne sopivat tänne mainiosti kesälläkin. Tulevat hyvin toimeen mustareunaisten kehysten ja harmaan seinän kanssa. Ja sänkykin on petaamatta. Siinäkin ajassa ehdin tehdä jotain muuta mikä tuntui sillä hetkellä tärkeämmältä.6 kommenttia:

 1. Teillä on niin jotenkin harmoonista, ihanan tarkkaan mietittyä ja priorisoitua :). Oon täysin samaa mieltä siitä, että järjestys ympärillä antaa mielen rauhan kaikelle uuden luomiselle.

  Ja tosiaan joskus on vain pakko antaa paikkojen olla sekaisin, on tärkeämpiäkin asoita elämässä ja sitten, kun taas saa paikat järjestykseen on entistä ihanempaa olla :).

  Lisää vaan näitä sisustuskuvia ja muitakin, sinun blogi pelastaa aina päivän, Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Ihanat nuo origamilinnut ja roikkalamput!

  VastaaPoista
 3. Tuonne petiin voisin minäkin sujahtaa pötkähtämään pitkäkseni!! :)

  VastaaPoista
 4. Juu, elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin ainainen siivoaminen ja järjestely :) Välillä siivotaan ja välillä lepäillään vähän sotkuisemmillakin laakereilla!

  Ihana idea nuo kehystetyt Marimekon esitteet, näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 5. Oi että, mistä noi keraamiset origamit on?
  Toi onnen kurki on aivan täydellinen!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!