20110704

babyguide - viimeisen viikon vinkit ja voittaja


Viimeinen viikko ja samalla siis myös koko Babyguide -kilpailu on omalta osaltani nyt hetkeksi paketissa. Hetkeksi, koska jos voitto napsahtaa kohdalle, saatte te lisää kimurantteja kysymyksiä sekä palkintoja ja kilpailu jatkuu hieman toisessa muodossa. Pidetään peukkuja, että voitto on meidän! Voittaja julkistetaan elokuun alussa joten sinne asti pitäisi jännäillä vielä. Pidän siihen asti peukkujen lisäksi myös tuon sivupalkin pampulan sekä kartan paikallaan.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille. Vinkkejä sateli tiuhaan tahtiin vaikka loppua kohti vähän tasoittuikin. Taisi suurin osa lukijoista karata kesälaitumille jo.  On ollut hauska koota näitä postauksia ja vielä hauskempaa lukea teidän kommenttejanne. Etenkin minusta on ihana huomata miten paljon ihmiset tekevät kaikenlaista lasten kanssa ja että pääpainopisteenä vinkeissä ei ollut niinkään lapsille eritoten suunnatuissa asioissa vaan ajatus siitä, että lapselle moni paikka on elämys, oli läsnä.

Viimeisen viikon voittajaksi on valittu Sanna, Koiramäen Pajutalli -vinkillään. Onnea Sanna, otatko yhteyttä mailitse niin Philips Avent palkitse sinut.

Tässä vielä viimeisen viikon vinkit. Kaikki vinkithän näet selaamalla babyguide-tagilla varustettuja postauksia tai lukemalla viikkokoosteet joihin ne on kerätty.
  • En muista onko jo vinkattu, mutta Hietsun kirpputorihan on tosi kiva paikka kesäisin. Siellä on hyvä tunnelma, lastenvaatteet ja -tarvikkeet tekevät kauppansa oli sitten myymässä tai ostamassa ja välillä tekee mahtavia löytöjä. Esimerkiksi Monan koko vuoden käytössä ollut pinkki titi-nalle tarhareppu on ostettu torilta 10 sentillä. Samalla voi ostaa tuoreita vihanneksia, kasviksia ja marjoja ja meidän lasten suosikkeja on tietysti herneet ja jäätelö. Torin reunan kauppahallissa on wc-tilat, jos hätä yllättää. Ruuhkaisimpina aikoina eli kauniina viikonloppupäivinä torilla on aikamoinen ruuhkaa, mutta aina sinne on sopinut vaunujenkin kanssa, kun vaan kärivällisyys riittää. :)
  • Koiramäen pajutallia liekö kukaan ehdottanut? www.koiramaenpajutalli.fi Sijaitsee noin 25 km Helsingin keskustasta, Tuusulanväylän lähellä (Sipoo-Korso-liittymästä ylös, jos Tuuskia tulee). Ihana vanha pihapiiri, jossa lapset voivat melko vapaasti juoksennella (autot eivät pihapiiriin pääse). Kahvila, Kanila (voi katsella pupuja), museoaitta jossa voi leikkiä kahvilaa, keinu jossa voi keinua...lisäksi myynnissä erilaisia pajusta tehtyjä tuotteita ja sisustustuotteita. Ainakin viikonloppuisin lisäjännitystä tuo Hki-Vantaalle laskeutuvat lentokoneet, jotka kaartavat alas aivan yläpuolelta :D Mukava päiväretkikohde!
  • Elixia-kuntokeskusten vauvajumppa on aivan loistava. Haastetta riittää kokeneellekin treenajalle ja vauvakin tykkää kovasti. 
  • Me uitiin esikoisen ollessa pieni Kultakaloissa ja tykättiin kovin.
  • Lähialtaassamme sai uida vai 1-vuotiaaksi saakka, joten siirryttiin sitten Folkhälsanille, jossa siirryttiin sisarusryhmään, kun pienempi typy ehti uinti-ikään. Kultakalat oli aloitusryhmänä toimivampi ja kaikki järjestetty hienosti, Folkhälsan käy hyvin, kun on jo yksi vauvauimari takana, joten ei tarvitse niin paljon ohjausta. 
  • Käytiin sellaisessa musiikkituokiossa Folkhälsanilla esikoisen kanssa aikoinaan kerran viikossa. Muskari aloitettii 1-vuotiaana Sandelsissa ja värileikeissä ollaan käyty kummankin kanssa. Myös Annantalon Naperokino on tuttu paikka. Satutuokioissa ollaan myös käyty, Korkeasaaressa, taidemuseoissa ja Arne Alligatorin keikalla, jossa meno oli hurjempaa kuin yhdelläkään hevikeikalla, jossa olen ollut. Sellaista moshpittiä ei ole ollut missään, millaisen pienokaiset saivat aikaan tuolla keikalla! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!