20110609

zombeja ja ikkunoita

Univelka alkaa painaa. Viikko tuntuu uskomattoman pitkältä. Tänä aamuna muistutin enemmän zombieta kuin kiertävää valintakoevalvojaa. Pitkät päivät pieni pala sydämestä puuttuen ja pitkät illat O:n kanssa kotona. Aivojen jatkuvaa uudelleenohjelmointia väsymyksen mutustaessa paloja pois.

Aivan kuin tässä ei olisi tarpeeksi, meillä vaihdetaan ikkunoita perjantaina. Eli siis kaikki sen puolen huoneet täytyy puoliksi tyhjentää sekä peittää muovein jäljelle jäävät tavarat. Itsehän olen tänään joskus seitsemän jälkeen illalla kotona ja kissat täytyy myös siirtää ikkunahommien alta pois. Puhumattakaan tietysti siitä, että O pitää hakea perjantaiaamuna meiltä ennenkuin minä lähden töihin. Ja eilen meni myöhään myös, vähän ehdin laittaa illalla jo makuuhuoneen tavaroita pölynkestäviin laatikoihin.

Lisäksi täytyy pakata kissoille tarvittavat tarvikkeet, O:lle tarvittavat tarvikkeet turvakaukaloineen ja telakoineen sekä huolehtia siitä, että kaikki tarvittava on tarvitsijan kanssa samassa paikassa oikeana päivänä. Ja ainiin, minulla ei ole kotiavainta koska se on Mummulla.

Olisi nyt ollut vaikka vasta ensi viikon alussa.

Huoh.

6 kommenttia:

 1. Tuo ikkunanvaihto on ikävä prosessi kun kaiken joutuu peittelemään ja se jälkisiivo on ikävä. Olen kerran asunut sellaisessa missä ikkunat vaihdettiin.
  Saatko nyt sisäpuolelta valkoiset ikkunat? vai säilyvätkö edelleen vihreinä? :)

  Tiedän mitä on vetää päivästä toiseen väsyneenä, ensin töissä silmät ristissä ja illat väsyneenä lapsien kanssa. Ja kierre on ihan valmis kun yöunet jäävät liian lyhyiksi.
  Toivottavasti sinulla koittaa jossain vaiheessa edes parin päivän vapaa, se usein vähän tasaa asiaa.
  Jaksamista kaikkeen!♥

  VastaaPoista
 2. Suuren suuret tsemppaukset!

  VastaaPoista
 3. Mä en ymmärrä, miksi huone pitää peittää? Meille vaihdettiin yhteen, -62 rakennettuun kerrostaloasuntoon ikkunat eikä siitä tullut siivoa kuin työmiesten kengistä ja jotain pikku roskaan. Koko prosessi oli isossakin asunnossa ohi hetkessä ja huonekalut piti siirtää vain metrin etäisyydelle ikkunoista. Ikkunat vaihdettiin niin, että kaksi miestä oli sisällä ja kaksi ulkona nosturilla, kahdeksankerroksinen talo.

  VastaaPoista
 4. Hipsu, saan vihdoin haaveilemani valkoiset! :D

  Riikka, kiitos tsempeistä, tulevat tarpeeseen kyllä. :)

  Mamma, me siis saimme nimenomaan kirjalliset ohjeet peittää ja suojata lähellä olevat asiat remontin ajaksi. Siksi näin. Toivottavasti tuo menee yhtä sutjakkaasti kuin teillä, se olisi jälkisiivouksen kannalta melkoisen mainiota.

  VastaaPoista
 5. Juu siis kyllä mä sen tajuan, että te teette työtä käskettyä mutta en vaan tajua miksi tuollaiset ohjeet on annettu ja mikä siinä hommassa voi olla niin sotkuista :)

  VastaaPoista
 6. Mamma, täytyy myöntää, että nyt rempan jälkeen suurin osa peittelyistä oli kyllä aivan turhaa. Ihmettelen siis samaa kuin sinäkin. :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!