20110601

viritys

Ajatelkaa miten uskomattoman tärkeitä symbolit ovat meille. Jokainen tunnistaa liikennemerkin sellaisen nähdessään vaikka ei olisi autoa ajanut ikinä. Tiedämme i:n tarkoittavat informaatiota, oudon pitkulaisen möhkylän olevan puhelimen luuri. Ymmärrämme nuolia ja opasteita, löydämme hissit, vessat ja erotamme maidon mehusta kaupassa pakkauksen avulla.

Olen suunnattoman viehättynyt symboleihin, opasteisiin ja infotauluihin. Haluaisin täyttää kotini leluvuoret yksinkertaiset väripinnat niillä. Jaksan yhä uudelleen innostua yksinkertaisista typografisista elementeistä, Helveticasta, liikennemerkeistä ja varoituskylteistä.

Voitte varmasti kuvitella sen riemun kun vastaan tuli jo klassikoksi muodostunutta virityskuvaa monessa muodossa. Nyt on leluvuori säkissä ja O:n epämääräinen pikkuroina peltipurkissa.***

Ja hei, Supi on näemmä jälleen kerran kanssani synkronissa. Klik. YLEen en ota kantaa mutta tuon kellon voisin kotiuttaa minäkin. Voi rakkaus.

8 kommenttia:

 1. Mun tekis mieli ostaa miehelle se kello!! Oon katsellut paikallisen kultakaupan ikkunassa monena aamuna sitä ja huokaillut.

  VastaaPoista
 2. Noi on tosi hienoja! Tulee ihan lapsuus mieleen;)

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Mistas nuo on hankittu? Mulle kans vaikka molemmat! :)

  VastaaPoista
 4. Se kello on ihan mahtava kans! Ylittää tosin hieman mun budjetin mutta voisin jopa aloittaa taas kellon käyttämisen jos olisi sellainen kello. <3

  Todellakin, lapsuusmuistoja ehdottomasti!

  Elli, Kodin Terrasta ovat molemmat, tulivat vastaan kun etsimme naulakkoa. :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi3/6/11 00:31

  Hienoja, joskin itse tykkään tanskalaisen Neon Livingin tyylistä vielä enemmän:

  http://www.neonliving.dk/produkter/puder/cushion-tv

  Nämä ei varmaankaan kyllä ole mitenkään uniikkeja, monella taholla saattaa olla omat versionsa.

  (Ja sorry anonyymius, elättelen koko ajan toiveita, että alkaisin taas blogata, jolloin voisin ottaa bloginimimerkin käyttöön.)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!