20110601

vauvanvaatteiden värisuora

Ihania lastenvaatteita tuntuu kertyvän pilvin pimein mutta ongelmana on niiden säilytys. Epämääräisissä laatikoissa pursuilevat bodyt ja potkarit eivät todellakaan innosta etsimään mitään toisiinsa sopivaa eivätkä viikatut, kaatuilevat kasatkaan tuntuneet toimivilta. Tuntui, että aina jäi jotain kivaa käyttämättä joten päätin pistää esillepanon uusiksi. Nyt on helppo valita haluamansa vaate henkarista ja tuovathan nämä vähän väriäkin makuuhuoneeseen.

Tanko on työhuoneessa lojunut tyhjänpanttina ja vain valkoisella leveällä teipillä kiinni hyllyköissä. Henkarit ovat henkkamaukalta. Sain kuuman vihjeen, että heillä ei vauvanvaatteiden henkareita kierrätetä enää uusiin vaatteisiin, ne kun tulevat tehtaalta valmiiksi henkaroituna. Niinpä sain näitä niinsanotusti kassikaupalla.

8 kommenttia:

 1. Mulla on ollut ihan sama ongelma. Varsinkin mekkojen kanssa. Hyvä muistutus muuten tuo henkkamaukka, ehkä minäkin teen sinne kyselykierroksen. Kun vain saisi tuollaisen tangon kiinnitettyä jonnekin. Tilanpuute alkaa olla uhkaava.

  VastaaPoista
 2. Meidänkin henkarit on henkkamaukkaa - niitä tosiaan saa sieltä ihan kassikaupalla :D

  VastaaPoista
 3. Ihana värisuora, pitäisköhän ittekki toteuttaa, jää niiiin monta paitaa käyttämättä ku non jääny johki piiloon..

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä, ja todella kivannäköinen värisuora! :) Tuota samaa pussukkaa mikä on lattialla katselin pari päivää sitten itsekin Helsingin reissulla, ja nyt harmittaa etten ostanut.. Keltaista tosin himoitsin itse :)

  VastaaPoista
 5. Tämä on meillä auttanut oikeasti siihen, että kaikki vaatteet pääsevät käyttöön. :)

  Iitunen, mäkin ihastuin noihin heti ensi silmäyksellä ja kotiutuin lopulta kolme. On sitten säkkejä mihin laittaa sitä kaikkea vauvaroinaa, leluja, vaippoja, haalareita sun muita. :)

  VastaaPoista
 6. Noi pussit on ihan mielettömän ihania! Missäpäin Helsinkiä niitä myydään? Jossain verkkokaupassa joskus noihin törmäsin, mutta harmikseni olen hukannut verkkokaupan osoitteen.

  VastaaPoista
 7. Olikos se joku Ipanajamit tai sinnepäin? missä niillä mahtaa olla liike? ulkona olis ihania tuollaiset istutuksille :)

  VastaaPoista
 8. Juu, ipanajamien säkeistä on kyse ja Helsingissä niitä myy Nudge josta lisää mm. postauksessa: http://visuaalisestivaativa.blogspot.com/2010/12/nudge.html

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!