20110611

valkoista

Vihreä sai väistyä. Nyt on valkoista tilalla. Koti on ihanan eleetön.

Pois edestä siivotut tavarat ovat edelleen pois edestä. Ja oi miten paljon täällä on tilaa ajatella. Nyt suunnittelen kuumeisesti miten saisin ylläpidettyä tätä tyhjyyttä.

Huomaa laturista irroitettu kissa.

4 kommenttia:

 1. Kisulin akku ei nähtävästi tullut aivan täyteen, kun uni maittaa vielä. <3

  VastaaPoista
 2. Miten paljon valkoiset ikkunat tekevät! Mä en ymmärrä miksi ihmeessä joskus on tehty sisältä vihreitä tai ruskeita ikkunanpokia, miksei ne voisi olla standardisti sisäpuolelta valkoisia.
  Meillä on ruskeat. En tykkää. Syksyllä tai talvella meidänkin ikkunat vaihdetaan ja niistä tulee sisäpuolelta valkoiset mikäli minulla on siihen sananvaltaa. Kovasti oon koittanut että ulkoapäin ne (ikkunat ja ulko-ovet) olisi ulkovarastojen väriset, eli mustat, mutta taloyhtiössä muut haluavat ruskeat, kuten on nyt.
  En ymmärrä, miksei samalla voisi hiukan modernisoida ulkoapäinkin, kun se kerran olisi mahdollista.

  VastaaPoista
 3. Hih, se on hyvä irrottaa kissa laturista kun akku tulee täyteen... Ihanan raikas tuo valkoinen!

  VastaaPoista
 4. Sofia ja Kiki, täytynee tosiaan vielä ladata vähän, ei näy olevan yhtään virtaa kissassa. :D

  Hipsu, mä olen täsmälleen samaa mieltä tuosta, että mikseivät ne voi olla valkoiset ja sillä hyvä. Ehkäpä kammottava myrkynvihreä on joskus tosiaan ollut muotia. Yyyyh.

  Meillähän uusitaan myös julkisivua tässä samalla ja tummanruskeat nuo näkyvät olevan ulospäin. Se on kuitenkin ihan ok, muuten ovat maalanneet seiniä kermanvalkoisiksi joten yleisilme on itseasiassa oikein raikas nyt. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!