20110610

take away -kirjoja ja lasiin törmännyt lintu

Nyt se on ohi. Valintakoeviikko. Hieman haikeana istun tyhjässä toimistossa odottelemassa kyytiä kotiin. Joku kerran uhkaili minua, että urakehitykseni päättyy tähän. En valita, minä viihdyn täällä.

Viimeisen tunnin aikana olivat käytävät jo enimmäkseen hiljaisia. Jäljet johtivat ikkunaan, lasissa oli lintu. Mukaan otin take away -kirjan matkalukemiseksi ja mukeissa oli ristipistoja. Kohta vien yhden kirjeen lähteviin posteihin ja lähden itsekin.
2 kommenttia:

  1. Miten muuten hoidit imetysasiat tän vkon vai onko teiltä imetys jo loppunut. Mulla vaan on 5 h se max mitä pystyn olemaan ettei tissit räjähdä.eikä aina pysty tyhjentelemäänkään. Eikö o itke hoidossa tissin perään? Meillä turha kuvitella yökyläilyjä yms ennenkuin imetys pois kokonaan.

    VastaaPoista
  2. Hei Hilla, kyllä meillä imetetään edelleen mutta se keskittyy iltaan ja hyvin aikaiseen aamuun. O on itse jo pidemmän aikaa vieroittunut päivätissittelystä eikä kaipaa tissille vaikka olisin kotonakin. Tätä on jatkunut jo jonkin aikaa ja tähän on edetty täysin O:n tahdissa ja pikkuhiljaa, pystyn siis olemaan pois satunnaisesti monta tuntia ilman tissiongelmaa ja tissitkin ovat jo tottuneet eivätkä ole heti räjähtämässä jos meno ajoittuu kohtuullisen päiväsaikaan. :D

    Yökylässähän O ei ole ollut tällä kuluneella viikolla eikä muutenkaan kertaakaan, ne olivat kissat jotka käväisivät Mummulassa, että olivat ikkunarempan alta pois.

    Olin itse alunperin ajatellut imetyksen jatkuvan suuremmassakin mittakaavassa mutta olemme halunneet edetä O:n mukaan ja päivätissi on tosiaan puuttunut jo pari kuukautta kuvioista enemmän tai vähemmän ihan jotenkin itsekseen. Jos tarve sille olisi ollut vielä, olisi tätä työviikkoakin mietitty toisin ja itseasiassa nytkin oli tarkoitus, että tarvittaessa O tulee Mummun kanssa käymään työpaikallani jos tarve niin vaatii. :)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!