20110628

siivoustetris ja kotitoimisto

Joskus tuntuu, että elämässä on liian monta liikkuvaa osaa. Tänään on taisteltu puuronsyönnistä, taitettu taulukoita, viilattu otsikkotasoja ja pesty keittiötä. Ikkunaremontin ja tulevan parvekeremontin jäljiltä kaikki on väärässä paikassa ja mitään ei edes oikein mahdu siivoamaan siirtämättä jotain muuta. Vähän kuin pelaisi tetristä tai kokoaisi ihan hiton isoa palapeliä.

Työhuone on se paikka mihin lykätään kaikkialta muualta kaikki mikä ei mahdu mihinkään. Voit siis kuvitella miltä se näyttää. Koska töidentekokaan ei oikein ottanut luonnistuakseen, päätin tarttua tuumasta toimeen ja siivota sitä edes sen verran, että siellä mahtuu ajattelemaan. Niitä ajateltavia asioita kun olisi melkoinen lista vielä tekemättä.


Oikeasti tarvitsin vanhalta koneelta muutamia kuvituksia joten minun oli pakko raivata tieni läpi koko työhuoneen päästäkseni koneeseen käsiksi. Nyt on suurin osa asioista siltä osin oikealla paikallaan ja yllättävää kyllä, sähköpostini ei tulvi työongelmia. Päinvastoin, olemme melkoisen kartalla kaikesta ja alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että nämä valmistuvatkin joskus nämä hommat.

O on yllättänyt epämääräisen huonotuulisesta aamusta huolimatta ja nukahtanut kaksi kertaa päiväunille omaan sänkyynsä. Ensimmäisen kerran aamulla minun puhelintani näpräten ja toisen kerran äsken isin laittamana. Tämä on kertakaikkisen ennenkuulumatonta ja nyt tartun äkkiä taas toimeen ettei tällainen harvinaislaatuinen tilaisuus livahda sivu suun.


Josko tämän keittiön (suurelle valkoiselle) pöydälle levittäytyneen kotitoimiston saisi pikkuhiljaa siirrettyä sinne minne se kuuluu.

Ja hei, siivotessa löytyi myös ylimääräinen A4-kokoinen skanneri. Olisiko kellään tarvetta jotain nimellistä summaa vastaan? Vanhahan se on mutta toimii kyllä, piuhat, alkuperäinen boksi ja kaikki härpäkkeet tulevat mukana. Mieluiten nouto mutta kulkeutunee tarvittaessa johonkinpäin pääkaupunkiseutuakin.

5 kommenttia:

 1. "Työhuone on se paikka mihin lykätään kaikkialta muualta kaikki mikä ei mahdu mihinkään."

  Oi kyllä, niin tuttua! Ja vaikka mitä tekis, työtila ei pysy siistinä. Varsinkin jos se muodostuu lähinnä lipastonpäällisestä ja kirjahyllyyn asennetusta lundian pöytälevystä, niin ei kyllä tarvita kuin kaksi kasaa ennen kuin koko työtila on käyttökelvoton. Siksi mä virkkaan ja bloggaan sohvalla ja hoidan pöytätilaa vaativat hommat (pienen vihreän) keittiönpöydän ääressä. Huoh. Ehkä on pakko siivota, tai ei tosiaan mahdu ajattelemaan.

  VastaaPoista
 2. Voih, niin ne työhuoneet on joka paikassa samanlaisia. Meillä vaan kun sitä kutsutaan myös lapsen huoneeksi ja harmittaa kun tänne sitten ketyy kaikkea ylimääräistä siten, ettei lapsi mahdu kunnolla sekaan leikkimään. Ensi viikolla siivoan, kun loma alkaa!

  VastaaPoista
 3. Myös se taittaminen ja asioiden järjestely on kuin pelaisi tetristä. Mutta onhan se hieno tunne sitten kun saa palaset loksahtelemaan paikalleen ja palasen kerrallaan pois käsistään.

  VastaaPoista
 4. Onko skanneri vielä tallessa? Kävin blogiasi matkan jälkeen läpi ja sattui silmään. Voihan olla, että se on löytänyt jo kodin, mutta jos ei, me kaksi painoviestijäntapaista keksisimme sille käyttöä. :) Meikäläisen tavoittaa s-postitse: gringoesflashy@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Inari, todellakin! Mä olen niin kyllästynyt siihen, että keittiönpöydästä on tullut toimisto ja siihen, että aina jos siivoaa jotain muuta, ne kamat kulkeutuvat työhuoneeseen ja päinvastoin. Loputon suo. Ikiliikkujaaaaaarrrggghhhh.

  Kiki, joo muksu siihen vielä päälle niin voi apua. :D Meilläkin pitänee miettiä näitä huoneratkaisuja uusiksi kunhan O tuosta vähän kasvaa. Nyt ei ole vielä tarvetta omalle huoneelle muilla kun äidillä. ;)

  Tiina, niin muuten onkin! Ja se tunne on ihana kun ne loksahtelevat paikoilleen. Kuin jättimäinen palapeli. <3

  Ano, voi että, skanneri ehti jo löytää uuden kodin ystäväni luota. Pahoittelen. :/

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!