20110620

jatkoaikaa maalarinteipillä

Minä kuulun niihin ihmisiin joilla kynsilakat eivät koskaan kestä päivää kauempaa kauniina ja jolta ne alkavat parhaassa tapauksessa lohkeilla samantien. Kuulun myös niihin ihmisiin jotka ovat niin kärsimättömiä, että juuri sen hetken kun niiden vasta laitettujen lakkojen pitäisi kuivua, tahdonkin tehdä jotain. Aina liian aikaisin ja silä seurauksella etteivät laka kestä vaan suttaantuvat samantien.

Kiireessä olen oppinut luovaksi ja vähän jatkoaikaa saa pätkällä maalarinteippiä ja eri värisellä lakalla kuin mitä sormissa suhruna on. Kun lakka alkaa kulua kynsien kärjistä, tempaisen usein niihin käyttöaikaa vielä päivän verran tekemällä ranskalaisesta manikyyrista väriversion.

Ja juu, maalarinteipillä. Silloin kun tarve iskee, ei koskaan ole kotona valmiina mitään kynsiteippipakkauksia tai muitakaan hifistelyhärpäkkeitä.


 1. Vanha, kulahtanut lakka.
 2. Maalarinteippiä sormissa.
 3. Maalarinteippiä JA lakkaa sormissa. Ja toivottavasti vähän kynsissäkin.
 4. Valmis lakka. Ja lupa näyttää homssuiselta muilta osin.13 kommenttia:

 1. Loistava idea :) Pitää testata!

  VastaaPoista
 2. Mä oon viime viikolla metsästänyt turkoosia lakkaa. Jostain syystä ne on kaikkialta loppu. Tai ainakin niistä paikoista, joissa kävin :)

  VastaaPoista
 3. ihana idea.. :D Pääasiahan ei ole toteutus eikä materiaalit vaan lopputulos ja käyttötarkoitus! :)

  VastaaPoista
 4. Vitsi mikä idea, kiitos vinkistä! :D

  VastaaPoista
 5. kiitti todella käyttökelpoisesta ideasta, ei meikälläkään lakka kynsissä kauaa kestä nättinä.
  niin ja ton edellisen postauksen eka kuva on ihan huippu!!! :D

  VastaaPoista
 6. Tulipas siistit! Itse vedän ranskikset nykyään vapaalla kädellä (ja vieläpä ihan hyvällä menestyksellä, harjoittelu näemmä tekee mestarin..), kun niillä teippipakkauksilla tulee aina vaan sotkua. Joskus vähän huonompina aamuina noi vois olla hyvät!

  VastaaPoista
 7. Mikä tuon Make Up Storen lakan nimi on? Ihana! :)

  VastaaPoista
 8. Mä en ainakaan ole saanut niitä varsinaisia manikyyriteippejä ite koskaan toimimaan. täytyykin kokeilla josko tuo toimisi!

  VastaaPoista
 9. Ohos, kylläpäs tämä keräsi kommentteja. :D Joskus ne yksinkertaisimmat ideat ovat parhaita.

  Nelsson, tämä turkoosi on nyt jotenkin ilmassa. Itse etsin pitkään juuri oikeaa sävyä kunnes tuo Make Up Storen lakka osui vastaan. Hinta kyllä rehellisesti sanottuna kirpaisi vähän mutta kestäähän tuo pienen ikuisuuden ja on aivan täydellisen sävyinen. <3

  Anna, vapaalla kädellä tekeminen kuulostaa omalla kohdallani vähän horjuvalta tässä tapauksessa mutta ihan varmasti tosiaan harjoitus tekee mestarin, tässäkin.

  Sofia, lakka on Marcus. :)

  VastaaPoista
 10. Eipä ole koskaan tullut mieleen käyttää maalarinteippiä, mutta nyt on pakko kokeilla. En ole myöskään tajunnut tehdä ranskalaista manikyyriä väreillä, mutta sehän näyttää ihanalta! (Ei sillä, että olisin tehnyt tavallistakaan ranskalaista, yksivärisen kynnen lakkaaminenkin on jo ihan tarpeeksi haastavaa minulle.)

  Ihana grafiikka, tykkäsin <3

  VastaaPoista
 11. Inari, mä en tosiaan ikinä saa aikaiseksi ostaa mitään hienouksia joten sitä käytetään mitä kotona on. :D

  Ihanaa, että tykkäsit grafiikasta, watercolour brushit rules! <3

  VastaaPoista
 12. No huhhuh! Mä olen myös harrastanut tuota ranskalaista manikyyria väreillä jo vuosia, mutta aina teen sen vapaalla kädellä. Ja tästä syystä se jää usein tekemättä vaikka halua olisi. Ei vaan kärsivällisyys riitä.

  Joten KIITOS vinkistä!

  VastaaPoista
 13. Miten ihmeessä te oikein saatte tehtyä ranskalaisen vapaalla kädellä? Musta ne tarrat on just käteviä siihen, mutta en vaan jaksa tehdä ranskalaista juuri koskaan itse. Tosin, tällä hetkellä ei oikein ole tarvettakaan, kun on rakennekynnet.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!