20110616

hiipivä syntymäpäivä, piilotetut toiveet

Lähestyvä syntymäpäivä ei enää tässä iässä aiheuta kovin suuria toimenpiteitä. Juhliiko niitä muka joku enää yhdeksäntoista vuotta täytettyään? Häh?

Olen toivonut pääosin lomaa tai ainakin vaikka nukkumista aamulla pitkään. Erinäisiltä tahoilta on kuitenkin painostettu toivottu jonkinlaista lahjomiseen liittyvää kannanottoa mutta oletan sen johtuvan siitä, että nyt on joulut ja syntymäpäivät sekaisin.

Koska kesällä on varmasti moni muukin lahjanhankintapuuhissa niin kokosin pienen kokoelman asioita joiden saamisesta syntymäpäivänä en ainakaan pahastuisi. Josko tästä olisi muillekin jotain hyötyä tai ainakin iloa.

3 kommenttia:

 1. Päivä sitten sain spirit storen mainoksen ja kun näin nuo kengät, ajattelin, pitäisiköhän vinkata kottaraiselle, ihan hänen oloiset kengät.
  Tietysti unohdin koko asian kun innostuin uudesta ruohonleikkuristamme seuraavassa hetkessä :D

  Itsekään en jaksaisi/haluaisi synttäreitä enää viettää, mutta suku hieman pakottaa. Ajattelin että kun täytän 30, ne saa olla viimiset pippalot ja kun 31 lähestyy, kirmaan karkuun :D

  Kauniita asioita sinulla toivelistalla! :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on minun (ja muidenkin) synttäreitäni vietetty joka vuosi, hyvä syy leipoa miehen kanssa (lue: kiistellä kumpi saa leipoa ja mitä) kaikkia herkkuja tarjottavaksi. :)
  Tosin täytän kyllä vasta 22 tämän vuoden joulukuussa, mutta silti.

  Sinun lahjalistasi on kyllä sellainen että itsekin toivoisin kaikkia samoja..varsinkin titimadamin tuota käkikellokorua olen haaveillut jo pidemmän aikaa ja korento-astiat veivät sydämen samantien ensimmäisen kuvan nähtyäni. Keltaisista Ivana Helsingin telttalakanoista olisi varmasti niin paljon pirteämpi herätä ja nousisi ylös varmasti paremmalla mielellä. Ja nuo molemmat kengät nyt ovat vain
  niin <3.

  Toivottavasti olet onnekas lahjalistasi kanssa!!

  Tiqqqu

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania juttuja <3 Noita keltaisia Ivana Helsinki -lakanoita olen himoinnut jo pitkään, tahtootahtootahtoo! Pakkasin just osan meidän liinavaatteista mökkilakanoiksi ja kaikkein kulahtaneimmat viskasin roskiin, joten eikö sitä voisi ihan hyvällä omallatunnolla ostaa tilalle jotain uutta ja virkeää? :P

  Synttäreistä. Olen täyttänyt 21 vuotta jo niin monet kerrat, ettei sen juhlistaminen jaksa enää oikein innostaa ;) Syksyllä lähtee käyntiin uusi kymmenluku, mutta ei mulla senkään varalle mitään erityisiä suunnitelmia ole.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!