20110619

babyguide - perhe p


Koska P toimii meillä autonkuljettajana, on P:llä aika paljon sanavaltaa siihen mihin se auto tungetaan erinäisillä reissulla ja ylipäätään tietenkin kaikkeen autoiluun liittyvään. Me O:n kanssa istutaan kiltisti kyydissä.

Ja mikä olisikaan ihanampaa kuin parkkerata tilavasti, niin että oven saa auki kolhimatta ja pystyy vielä nostamaan turvakaukalonkin pois takapenkiltä tekemättä epäilyttävästi jotain modernia tanssia muistuttavia muuvseja.

P olisi halunnut parkkeerata perheparkkiin jo raskausaikana, minkä allekirjoittanut tietenkin kielsi jyrkästi. Vihdoin P sai haluamansa kun löysimme sattumalta Forumin parkkihallista ihka oikean perheparkin. Punainen kyltti kertoi paikan olevan Perhe P, miten osuvaa.

Perhe P parkkeerasi siis auton siihen ja tämänkertainen vinkki on siis todellakin isi suosittelee -osastoa. P kiittää. Kaukalo mahtui leikiten ulos ja sijaintikin oli todella lähellä sisäänkäyntiä.

***

Muistathan, että viikkokisaa riittää vielä kuuteen asti. Tämän viikon palkintona on digitaalinen kuumemittarisetti ja se lähtee parhaan lukijavinkin tällä viikolla postanneelle. Huomenna pyöräytetään sitten toiseksi viimeinen kisaviikko käyntiin.

Kaikki aiheeseen liittyvät postaukset löydät sivupalkista babyguide -tagilla ja lisätietoja itse kilpailusta ja aloituspostauksen sivupalkin logopampulaa klikkaamalla.

2 kommenttia:

  1. Nyt se selvisi - tytön veikeät ilmeet lienevät isältä perittyjä! :)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!