20110610

babyguide - kinossa"Siis kävitte missä?" "Missä O oli?"

No leffassa. Minun kanssani.

Vauvakino on leffanäytös jossa on varauduttu pieniin vieraisiin. Löytyy hoitopöytää, vähemmän pimeää valaistusta, pienempää äänenvoimakkuutta elokuvassa ja vilskettä ja vilinää. Vaunut valtaavat Finnkinon aulatilat ja hisseissä on ruuhkaa. Kerran kuussa järjestettävät vauvakinot ovat varsin suosittuja, eikä ihme.
Me olemme käyneet O:n kanssa kaksi kertaa, postaukset niistä täällä ja täällä.

Seuraava vauvakino järjestetään 16.6. ja lisätietoa löytyy täältä. Me yritämme päästä taas paikan päälle, tule  ihmeessä moikkaamaan jos bongaat.

Ja pssssst, vaikka tämä onkin näissä pääkaupunkiseutuvinkeissä, vauvakinoja järjestetään myös muilla paikkakunnilla.

2 kommenttia:

  1. Vauvakinoja löytyy myös kirjastoista, itse ollaan käyty Kallion kirjaston Baby Kinossa ja kivaa on ollut. Säkkituoleilla voi löhöillä, mikro ja vesipiste löytyy kuten myös vaipanvaihto piste. Suosittelen! Keskiviikkoisin, kaksi näytöstä alkaen 11 ja 13.

    VastaaPoista
  2. Annantalosta puolestaan löytyy ihan pikkuisille ohjelmaa - joka esityskerta on eri teema ja siihen teemaan liittyen on erilaisia pikkupiirrettyjä ja animaatioita. Paikalle saa tulla ja poistua ihan mielen mukaan, joten pienimmätkin jaksaa. Tilassa on säkkituoleja ja lähellä voi lämmittää eväitä.
    Ollaan käyty useasti ja ollaan tykätty!

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!