20110520

tinalankaa ja tunika

Taitaa olla töissä tylsää P:llä kun oli ehtinyt askarrella kaksi tinalankasormusta sähkökaapelin ympärille. Näillä kruunaan tänään päivän asun, pakkaan O:n mukaan ja suuntaamme Vanhalle. Päällä kestosuosikki Complex Geometricsilta ja kaulassa kasa tavaraa. Hiukset ovat elovenaleteillä joten vastapainoksi mustissa mennään. Kuvatkin tänään harmaasävyissä.
8 kommenttia:

 1. Siis mitä, onko sun tukka noin pitkä? En oo koskaan tajunnutkaan, oon jotenkin koko ajan pitänyt sua polkkatukkaisena. Ja ihmetellyt, että ihanan muhkeita suttunutturoita saat silti aikaan. Voi apua, oon kade...

  VastaaPoista
 2. Hei mistä olikaan tuo ihana kaulakellosi? Samantyylisestä nimittäin haaveilen ja täsmäostosisku jonnekin ilman valtaisaa etsiskelyä helpottaisi elämää.

  Hauska blogi sulla ja mahtavia sun duunit. O on suloisista suloisin. Pidempään olen jo tätä seuraillut, mutta nyt vasta innostuin kommentoimaan :)

  VastaaPoista
 3. Mä katoin että nyt on jotain muutakin outoa kuvassa kuin hiukset, sulla ei ole huivia kaulassa! :D
  Tämä siis positiivisessa mielessä sanottu, ei huiveissa mitään vikaa ole, tottunut kuvista vain katsomaan että mimmonens huivi tänään :)

  Aurinkoista viikonloppua!

  -A

  VastaaPoista
 4. Ootpas kaunis tuossa ekassa kuvassa!
  ja hyvin sopii pitkäkin tukka. :P

  VastaaPoista
 5. Minäkin kävin Vanhalla :), myöhään iltapäivällä. Harmi kun en nähnyt teitä, olisin tullut varmaan moikkaamaan kaimaani. Suloisen pienen kokiksen sain ulos lähtiessäni, se oli kiva ylläri.
  Löysittekö sieltä mitään? Mä ostin kuopuspojalle semmosen t-paidan minkä voi värittää itse :).

  ps. Upeat kuvat ♥. Saanko kysyä mikä ihmeen "kolikko" sinulla on kädessä, onko se joku kaukosäädin kameralle? :)

  VastaaPoista
 6. Ahhaa, ovelaa :D
  Mutta toisaalta suttunutturat ja letit ovat melkein niitä ainoita asioita, joita pitkätukkaisuudesta kaipaan, ja hyvin ne tuntuvat feikkeinäkin onnistuvan. Niin että jos ihan pikkuisen kade olen sitten kuitenkin.

  VastaaPoista
 7. Sinulla on kaunis hymy!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!