20110524

tänään

Tänään olen sovittanut unelmieni mekkoa, juossut pitkin kaupunkia. Ostanut harmaata kynsilakkaa, puhunut työpuhelua litimärissä vaatteissa parvekkeella.

Käynyt auditoriossa XII, syöttänyt O:lle palleroita bussissa. Imuroinut, siivonnut kissanhiekkalaatikot, ostanut sukkahousut, syönyt aamiaista Fazerilla. Saanut askartelukaupan myyjältä kehuja, siivonnut tomaatinsiemeniä lattialta.

Juonut kahvia, vissyä, appelsiinimehua ja mustikkasmoothieta. Askarrellut plaseerauskortteja ja muitakin kortteja.

6 kommenttia:

 1. Vitsit sä olet ollut reipas! Mä olen tänään ainoastaan menettänyt hermoni töissä niin pahasti että loppuviikon vapaa olisi täysin oikeutettua. Mur!

  VastaaPoista
 2. Ällikkä25/5/11 08:07

  Miten meinaat mahduttaa lapsen isompana tai edes taaperona näihin sun menoihin? Ihan mielenkiinnosta kysyn vaan. Taapero ei niin vaan enää vaunuissa ja sylissä viihdy vaan tarvii ulkoilua esim puistoissa ja kotonakin ihan oikeaa ruokaa eikä vaan purkista ja sormin napsittua tai kahvilasta ostettua. Tai voihan sen lapsen sit viedä hoitoon tietty kun se on vähän muutakin kuin söpö esiteltävä vauva. Kyllä ne siellä hoitaa varmasti homman kotiin. Mutta joo, sähän elät päivä kerrallaan joten no worries :D

  VastaaPoista
 3. Juu siis sitten kun lapsi on taapero, ei kotona mm. siivota ollenkaan koska ei ehditä koska istutaan puistossa. Kotona lapsen kanssa oleva vanhempi ei myöskään juo mitään koska ei ehdi. Hänellä ei ole koskaan mitään muita menoja ja sinne puistoonkin hän menee lapsen kanssa alasti koska ei voi ostaa vaatteita koska ei ehdi, puhumattakaan siitä, että ehtisi sovittaa niitä etukäteen. Aika monissa perheissä lapsen pitää mennä hoitoon siksi, että vanhemma/illa on rahaa ostaa sille lapselle ruokaa ja vaatteita ja maksaa asunnon lämmityslasku, mutta tietystikään Ällikkälässä ei näin ole koska siellä asiat on aivan toisin.

  VastaaPoista
 4. Jep, jep. Lapsentekoa sopii harkita vasta siinä vaiheessa, kun ei äidillä ole mitään muuta virkaa. Muutenhan lapsella on ihan kamala elämä edessä. Taitaisin itse jäädä lapsettomaksi, jos näin olisi.

  VastaaPoista
 5. "Ihan mielenkiinnosta kysyn". Älä valehtele. Et sinä mitään tosissasi kysynyt, vaan halusit ainoastaan tulla pierimään julki nuo typeryytesi. Olisit nyt vielä laittanut loppuun, että ei millään pahalla, tää on vain mun mielipide.

  Luonnollisesti kenelläkään vanhemmalla ei ole mitään elämää lapsen ulkopuolella. EI VAIN OLE! Se loppuu siihen. Sitä paitsi on ihan hyvä kertoa heille, että lasta pitää ruokkiakin, koska muuten he eivät sitäkään ehkä tajuaisi.

  - Laura

  VastaaPoista
 6. Siis ihan oikeasti. Jos kirjoitan kuusi ja puoli riviä yksittäisen päivän elämästä niin siitä voikin sitten vetää johtopäätöksiä mm. O:n hoitoonviennistä ja ravinnonsaannista. Yrittäkää nyt edes.

  Sitäpaitsi, miksi minun pitäisi _nyt_ olla menemättä ja tekemättä vain siksi, että se ei _ehkä_ onnistu joskus myöhemmin? Ja kahvilasta ostettu ruoka oli ihan minulle itselleni, ei O:n sen päivän ravinto (kuten tekstistä voisi nähdä jos olisi viitsinyt lukea sen kunnolla), bussissa syötetyistä palleroista nyt puhumattakaan.

  Ja joo, toki meillä on O ihan vaan ehdottomasti siksi, että sitä on kiva esitellä vauvana. Etenkin tämä kommentti kertoo kyllä hyvin paljon enemmän sinusta kuin minusta saati O:sta. Olen paljon mieluummin äiti joka ottaa lapsen mukaan, vaikka sitten purkkiruoan voimalla (mitä muuten jää jäljelle reissun päällä jos purkkiruoka, sormiruoka ja paikan päältä ostettu ovat pannassa, kysyn vaan?) kuin äiti joka haukkuu anonyyminä netissä muiden ihmisten lastenkasvatusta.

  Että näin. Hyvää puistopäivän jatkoa sinne Ällikkälään, kännykälläkö nettailet sieltä? Koska ethän sinä missään nimessä istu kotona koneella, ethän? Kun sinun pitäisi sitä kotiruokaakin varmaan laittaa. Ja _luoda ajatuksia vauvaan_.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!