20110524

synttäritennarit making of vol. I

P sai syntymäpäivälahjaksi täällä esitellyn parin kustomoituja tennareita. Tällaiset välipalatyöt ovat ihania, vastapainoa ainaiselle koneella istumiselle. Ja toki tekovaiheetkin on aina ikuistettava. Tässä osa yksi.

Olin salavihkaa livahtanut kaupungille J:n (jolle kiitos kuvista) kanssa. Kävimme shoppaamassa sopivat tennarit ja olin varannut mukaan kasan tusseja. Koon olin aamulla tarkistanut joistain eteisessä lojuvista lenkkareista. Adidaksen superstarit ovat paitsi P:n mieleen, myös pinnaltaan hyvää tasaista matskua piirtää. Tankkaus hoidettiin lattella ja superhypermakealla ihmekeksillä. Piirrospaikkanahan toimi siis Sähkötalon Robert's Coffeen nurkkapöytä.


Ja mitä sitten tapahtui? Jatko-osaa seuraa piakkoin.

***

Haluatko nähdä lisää kenkäkustomointeja?

P:lle tehdyt aiemmat tennarit täällä, samanmoiset tilatut täällä, koristellut Converset täällä ja Luneten kampanjaan tehdyt Minna Parikat täällä sekä Parikoiden making of täällä.

4 kommenttia:

 1. Wow, itsetehdyt tennarit. Mie tahtoo kans! Onko nuo ihan normaalit valkoset kengät siis vaan? Millä sie saat sen pysymään siinä sit? wow!

  VastaaPoista
 2. Aivan mielettömän hienot!!!Kukakohan mulle piirtäis tollaset uniikit tennarit!!?=)

  VastaaPoista
 3. Onpa kivan näköiset. Täytyy vilauttaa meidän kenkätaiteilijallekin. :)

  VastaaPoista
 4. Ava, juu eli kokovalkoiset Superstarit ovat pohjana ja permanenttitussi on ja pysyy. Testattu on edellisellä parilla. Pysyy tussi paremmin kuin itse kengät kunnossa. :D

  Hanna, kiitoksia. :) (ja juu, mä teen myös tilaustöitä, vink vink)

  Inka, kiitoksia. Teillä oli ehdottomasti kans hauskaa jälkeä! :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!