20110520

mustelmia ja molemmat huonolla tuulella

Olipahan päivä. Silloin kun olisi voinut nukkua reilun tunnin unet matkalla, ei O:ta väsyttänyt lainkaan. Silloin kun olisi voinut olla hereillä, painoi väsymys pieniä silmiä. Bussissa huudettiin suoraa huutoa niin kauan kunnes pääsi syliin. Lelut heiteltiin pitkin poikin.

Ruoka ei kelvannut silloin kun tarjottiin ja nälkä yllätti kohdassa jolloin ei samalla sekunnilla voinut syöttää. Vaunuissa olo ei ollut hyvä ja syliin päästyä pungettiin joka suuntaan, pienet varpaat painoivat mustelmia reisiin.

Olimme niin epäsynkronissa kuin vain osasimme. Molemmat kömpelöllä ja huonolla tuulella. P on muualla tämän yön, iltaruoat ovat pitkin lattiaa ja lavuaaria.

O tarttui pienin sormin, kaksin käsin kasvoista kiinni. Nipisti samalla melkoisen lujaa ja repi vahingossa minua tukasta.

Antoi suuren suukon poskeen suu ammollaan ja hymyili sen jälkeen leveästi. Tuijotti suurilla sinisillä silmillään ja minä kerroin kuinka paljon rakastan.

4 kommenttia:

 1. Meilläkin oli eilen täydessä neljän bussissa kunnon bussiraivari. Mutta onhan se nyt tylsää, jos pitää istua paikallaan eikä näe mitään.

  Märät pusut on kyllä parhaita. Kuolaavan hyviä!

  VastaaPoista
 2. Voi noita päiviä ♥.
  Itselläni vähän samanmoinen eilen illalla ja heti tänä aamuna, isompien lasten kanssa vain. Jossain vaiheessa viiden päivän yh-putki alkaa väsyttää.

  VastaaPoista
 3. Voi ei... Huonoja päiviä voi näemmä olla monenlaisia. Mutta suunta on ylöspäin! :)

  VastaaPoista
 4. No mutta loppui hyvin :)

  Blogissani on sinulle haaste!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!