20110505

lintuja lintuja lintuja

Jokin näissä lintuaiheisissa vaatteissa ja koruissa viehättää. Mutta tämä tunika on muutenkin aivan nappiostos. Lötkerö malli etutaskuilla ja hämmentävät epäsymmetriset korsetinkiinnitysliuskat koristeena. Ja selkäpuoli. Se se vasta onkin hieno. Niin hieno, että asukuviakin piti ottaa oikein monen monta.

Linnut lainattu täältä.

11 kommenttia:

 1. Aivan mahtava paita, kyllä tuota kelpaa kuvailla!

  VastaaPoista
 2. Ihana paita, tuli heti mieleen Alan Wake ja sen tappavat lintuparvet :) Ja tarkennan että se on siis hyvä juttu :D

  VastaaPoista
 3. Jei, hieno! kelpaisi mullekin :)

  VastaaPoista
 4. Upea on kyllä! Tuo ylin kuva on ihanasti yhdistelty!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi8/5/11 09:57

  Kyllä on mahtava paita, mistä noin hienoja paitoja löytää?

  VastaaPoista
 6. Mä olin ihan myyty heti samantien. Paita on niinkin vinkeästä paikasta kuin KappAhlin alerekistä. :D

  VastaaPoista
 7. Mulla on tuo jonkinsortin rusehtava versio missä on perhosenlaisia juttusia..harmittaa kun tuota valkoista ei kuulemma meilläpäin edes ole ollutkaan, se on kyllä paljon hienompi kuin tuo omani. :)

  Tiqqqu

  VastaaPoista
 8. Tiqqqu, sinunkin versiosi kuulostaa hyvältä, olisi kiva nähdä vaikka kuvaa. :) Jännä ettei ole sama valikoima vaikka on tuollainen ketjuliike.

  VastaaPoista
 9. Juu on se jännä kyllä, mutta hyvä että sain edes tuon toisen.. Joka ei muuten edes ole alennuksessa vielä. :) Saattaa olla että joskus muistan sähköpostiasi kuvalla minun versiostani ja omista "kyllä ne siitä joskus lähtee ja kuluu"-raskauskiloistani. :)

  Tiqqqu

  VastaaPoista
 10. Meillä oleva liike on kuulemma senverran pienempää sorttia ja joitain vaatteita tulee vain ja ainoastaan suurempien kaupunkien suurempiin myymälöihin.
  Mutta kuulemma saan valkoisenkin paidan itselleni parin vko:n sisällä, jostain toisesta suuremmasta liikkeestä lähettivät sen tänne liikkeeseen kun vahingossa sattui olemaan omaa kokoani vielä jäljellä.. :]

  Tiqqqu

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!