20110502

kottaraisen värikkäät nuoruusvuodet

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei ole teinivuosilta puuttunut. Hiukset ovat yrittäneet pysytellä vauhdissa mukana milloin minkäkin värisinä. Äitini naureskelikin jossain vaiheessa, että koskaan ei tiedä minkä värisenä se tänään ilmestyy näköpiiriin.

Toivepostauksissa kyseltiin myös tyylin muuttumiseen perään, tässä tulee nyt vähän ulkoista muutosta. Varsinaisen visuaalisen tekemisen ja tyylin kehittymisesta tarinoin jossain vaiheessa myöhemmin kun jaksan kaivella lisää arkistoja.

Tässä siis iloksenne muutamia väripilkkuja vuosien varrelta. Kaikista ei valitettavasti ollut kuvaa saatavilla koska räväkimmät lienevät siellä paperikuvien aikakaudella ja ne arkistot ovat jossain hyvässä tallessa Keskisuomessa. Seasta puuttuvat ainakin violetit pinkillä juurikasvulla, kirkkaansiniset, luumunväriset ja keltaiset suortuvat. Pituus on vaihdellut lapsuuden takamukseen asti kasvatetuista aina superlyhyeen ja seassa on ollut niin kuiturastoja, lisäkkeitä kuin muovinauhaakin.

Värikästä viikkoa kaikille!

11 kommenttia:

 1. Wau! Sinulle kyllä käy vaikka minkä värinen tukka. :)

  Kyselen vielä täälläkin, että mistä on peräisin 4. ja viimeisen kuvan ihana vaalea väri? Kampaajalta vai kaupasta?

  VastaaPoista
 2. No kiitoksia. :) Kaikenlaisia värejä on kyllä tullut tosiaan vuosien varrella kokeiltua. :D

  Kaikki värit ovat itse laitettuja. En harrasta kampaajalla käyntiä ollenkaan. Väkerrän, leikkaan ja värjään itse. Eli kaupan väriä on molemmissa mainitsemissasi kuvissa. Salaisuus on supervaalentava blondausaine, hopeashampoo ja hopeasuihke. Näistä kaikista löytynee postauksia aiemminkin mm. tageilla pehko ja kosmetiikkaa. :)

  VastaaPoista
 3. Itse olen kotivärjäyksellä päässyt tuhkan vaaleaan (mikä tuossa 4. kuvassa näyttäisi olevan) Four Reasonsin Take away colorin sävyllä 10.01 Ice ice blondy (http://www.miraculos.fi/four-reasons-take-away-color-hellavarainen-kestosavyte-kotikayttoon).Tällöin itselläni oli alla kampaajalla vaalennetut ja värjätyt blondit, jotka olivat alkaneet kellastumaan ja tuolla sain aivan ihanan tuhkanharmaanblondin. Vielä kun peittäisi tyvenkin niin olisi täydellinen (ainahan voi tietty leikkiä vaalennusaineiden kanssa, ja varmaan jatkossa tuleekin leikittyä) Hopeashampoo+suihke on kanssa kovassa käytössä.

  VastaaPoista
 4. Sulle tosiaan sopii mikä vaan - tai osaat kantaa sen. Upeita lookkeja :)

  VastaaPoista
 5. Ihan mieletön nuoruuskatsaus! Kiva nähdä näitä repäsyitä, itse olen ollut samanlainen repäisijä :) :)

  VastaaPoista
 6. Tämän katsauksen jälkeen en tasan usko ettet käy kampaajalla. Et voi olla itse noin taitava. Et vaan voi. :D

  (Tai sitten olet visuaalisesti entistä taitavampi kottarainen...) :)

  VastaaPoista
 7. No voi hyvänen aika. :D

  VastaaPoista
 8. En tajuu, miten pystyy sekä värjäämään että leikkaamaan omi hiuksiaan noin taitavasti!

  Oon sanaton.

  VastaaPoista
 9. Makeita hiustyylejä! Ja siis mitä, itse leikkaat ja värjäät!! Sinulla on just sellasia kampauksia joista itse vain unelmoin :) Hienoa.

  VastaaPoista
 10. No johan nyt. :D *punastus* Kiitoksia vain, tosiaan itse on väkerretty nuo kaikki ja monta muuta tyyliä päähän. Jotenkin en vain ole koskaan oikein saanut kampaajalta sitä mitä haluan. Harmi, että tosiaan muutamat räväkimmät puuttuvat tästä kavalkadista. Jaksaisikohan sitä jossain vaiheessa kaivaa paperikuvia esiin. :D

  VastaaPoista
 11. Ohoh! Onpas sulla ollut erilaisia hiuksia! Sulle sopii mun mielestä tuollainen lyhytkin mitta, mutta tumma väri on mun mielestä se sun juttusi! :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!