20110514

korentoja ja keltaista

Keskusta kutsui tänään ja sääkin suosi vaikka tuuli olikin purevampi kuin parina viime päivänä. Numphin korentotunikasta on tullut ehdoton lemppari ja se tuntuu päätyvän päälle varsin usein (=joka päivä). Tuuli pakotti kuitenkin lisäämään asuun muutaman lisäkerroksen, mustan valuvan taskuneuleen sekä Objectin taskuliivin.

Kerroksia, kerroksia, kerroksia, beibe. Ostin hiljattain uusia huiveja kaksinkin kappalein ja nyt sain vihdoin ujutettua toisen niistä mukaan asuun. Keltainen kanttinauha kauhistutti etukäteen mutta näyttikin loppujen lopuksi yllättävän hauskalta. Jos olisin ehtinyt niin olisin sävyttänyt vielä kynnetkin keltaisiksi. Nyt ne olivat kiireen vuoksi eilisen turkoosit.

8 kommenttia:

 1. keltainen kanttinauha näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista
 2. ihanat poposet! mistämistämistä!!? :D

  VastaaPoista
 3. Vakituinen vaitonainen ohikulkija14/5/11 23:43

  Aivan pakko sanoa, että sulla on just sellanen kroppa, josta mä haaveilen. Sopiva kaikkialta!

  VastaaPoista
 4. Piparminttu, olin tosiaan hyvin skeptinen keltaisen kanssa etukäteen mutta yllätyin ehdottoman positiivisesti. :)

  Pikku Miia, poposet ovat viime kesän ebay-löytö, niistä lisää täällä: http://visuaalisestivaativa.blogspot.com/2010/06/kesan-parhaat-kengat.html

  Vakituinen vaitonainen, no johan nyt. Kiitoksia. :D Itse löytää aina parannettavaa sieltä sun täältä mutta tulipas hyvä mieli. :)

  VastaaPoista
 5. Mua on alkanut rehellisesti tympiä jatkuvat poseerauskuvat, samat vaatteet eri huivilla on vähän nähty jo. Muutenkin olen hieman huvittunut ylemmästä kommentista, aika kaukanahan tuossa ollaan ns. Unelmavartalosta mutta kiva että sulla riittää itseluottamusta. Tääkin blogi on kärsinyt jonkinlaisen tason tipahduksen juttujen suhteen, onneks ei ole pakko seurata.

  VastaaPoista
 6. Ihania vaatteita ja mukavasti yhdistelty. Sun blogia on kyllä kiva lukee, osaat niin taidokkaasti kuvata asioita :).

  VastaaPoista
 7. Nyt suututtaa ja pahasti. Oletko Visuaalisesti vaativa harkinnut anonyymin kommentoinnin estämistä? Uskomatonta, miten joku edes viitsii kirjoittaa mitään tuollaista toiselle ihmiselle ja sitten vielä piiloutua anonyymiteetin taakse. Ethän hetkeäkään ajattele, että vika olisi sinussa tai blogissasi(joka on aivan ihana!), joillain vain on ilmeisesti tarve purkaa muihin tyytymättömyyttään omaan elämäänsä.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, mun mielestä anokommenttienkin taso on kärsinyt aika suurenkin tipahduksen tässä viime aikoina.

  Taina, kiitoksia, mukava kuulla. :)

  Petra, nääh, en ole halunnut rajata kommentoijajoukkoa, osa anonyyminä lukijoista on seurannut mukana jo pitkään. Välillä tulee näemmä jonkun muroihin kustua. :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!