20110516

keltainen toukokuu

Johan nyt on tunkeutuu keltaista joka suunnasta. Taitaa todellakin olla kevään trendiväri. Oranssiin pitkään viehtyneenä olen jotenkin innoissani keltaisen raikkaudesta ja valosta. Kirpputorilöydötkin ovat viime aikoina olleet sävy sävyyn.


Pikkuruinen pokkarikamera tarttui mukaan eurolla. Olen ihan varma, että minulla on jossain jemmassa filmiäkin jotta tätä voisi testata. Suunnittelin myös sijoittavani tämän loppujen lopuksi valkoiseen laatikkokehykseen olohuonetta piristämään. Näin digiaikana tämä tuntuu aika nostalgiselta kapineelta vaikka itse olenkin ehtinyt kuvata filmille aika paljonkin aikoinani. Vielä kun pääsisi oikeaan pimiöön verestämään muistoja ja kehittämään tällä otetut kuvat.


Muoviset Sarviksen kulhotkin löytyivät kirppikseltä. Samassa pöydässä majaili myös tummansininen yksilö mutta sen jätin jollekin muulle. Keltainen paprika on herkkua ja näissä kuvissa on syöjällä paitakin sävy sävyyn.


Sohvalle oli ilmestynyt keltaisten tyynyjen sekaan yksi musta, karvaisempi malli. Hamstrasi pirulainen vielä kaukosäätimenkin itselleen.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin keltaisen määrä vain hiljalleen lisääntyy :). Siitä on tullut minun kevätväri.

    VastaaPoista
  2. Se on todellakin levittäytynyt joka paikkaan! :)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!